Milena Vasić doživela povredu na sceni! Glumicu Hitna pomoć izvela iz pozorišta sa nogom u gipsu (FOTO)

07.03.2024

18:50

0

Njena koleginica se odmah odazvala i zamenila je u ostatku predstave

Milena Vasić doživela povredu na sceni! Glumicu Hitna pomoć izvela iz pozorišta sa nogom u gipsu (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Glumica Milena Vasić sinoć je imala zakazanu predstavu u Pozorištu na Terazijama, a tokom njenog izvođenja se povredila, zbog čega nije mogla da nastavi. 

Sada je objavila slike koje su nastala odmah nakon zvršenog prvog čina, a na kojima se vidi da je Milena ozbiljno povredila nogu, zbog čega joj je ekipa Hitne pomoći namestila zavoj i odvela je u bolnicu. 

 

Srećom, njena koleginica Jelena Jovčić pokazala se kao vrlo kolegijalna, pa je ubrzo došla i zamenila je u preostalom delu predstave. 

„Važno je da znate…. Tokom prvog čina glumica se povredila. Uspela je da prvi deo predstave dovede do kraja. I dok je tokom pauze publika ushićeno očekivala drugi čin, iza scene je vršena procena da li i kako nastaviti dalje. Druga glumica, tog momenta u vožnji, nakon poziva iz pozorišta, preusmerava svoj pravac na Terazije. Uskače u svoj kostim i nastavlja predstavu. Sinoćni mjuzikl izveden je do kraja a publika je bila zadovoljna“, objasnili su ispred pozorišta putem Instagram profila, pa nastavili:

 

 

“Važno je da znate… Dok upijate naše priče sa scene, iza nje se često dešavaju i neki nerežirani momenti. Kada smo ostajali bez glasa, drugi su zajmili svoj. Plesali smo kao jedan dok pogledom tražimo odgovor iza zavese da li je sve u redu i da li povreda boli. Muzika nikada nije stala. Jer sva snaga leži kada se svako JA umreži u jedno veliko MI. Važno je da znate… Da se svaka čestica napora i želje ulaže u osmeh i zadovoljstvo koje nosite sa sobom kući. Da veče bude za pamćenje, a pozorište suštinska potreba. Da otkucaje srca u sali podesimo na isti ritam. Milena želimo ti brz oporavak, Jelena neizmerno ti hvala“, pisalo je u objavi na Instagram stranici pozorišta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike