Pevačica zbog ljubavi napustila Beograd i preselila se u Crnu Goru: Marijana Zlopaša je danas majka tri ćerke, a evo kako izgleda (FOTO)

13.11.2023

23:20

0

Njena sestra je poznata domaća glumica

Pevačica zbog ljubavi napustila Beograd i preselila se u Crnu Goru: Marijana Zlopaša je danas majka tri ćerke, a evo kako izgleda (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Marijana Zlopaša jedna je od pop pevača koji su se stupili na muzičku scenu početkom dvehiljaditih. Kako je to bilo uobičajeno za muzičke vode na samom početku 21og veka, Marijana je kariejru započela na muzičkim festivalima, poput "Pjesme Mediterana" i "Sunčanih skala".

U međuvremenu je diplomirala džez pevanje na Akademiji Lepih Umetnosti u Beogradu, a u svojoj karijeri ostala je dosledna prepoznatljivom stilu. 

Te 2010. godine snimila je album "Katanac" na kome su radili, između ostalih, Arsen Dedić i Željko Joksimović. Album su uglavnom činile balade, kao što su "Ne ljuti se", "Hladno srce", "Ti zavolio si nju“…

 

 

Već naredne godine, Marijana se udala za svog izabranika Iliju Nikitovića, a svadbeno veselje upriličeno je u njihovoj rodnoj Crnoj Gori, tačnije na plaži u Ulcinju. 

Posle nekoliko meseci dobili su prvu ćerku, kojoj su dali neobično ime Đorđa, a potom još dve ćerke. 

Danas žive u Herceg Novom, a iako se zbog porodice odselila iz naše prestonice, nije napustila muziku, te sa svojim džez sastavom često nastupa.  

- Beograd je moj grad, ali i u Crnoj Gori se osećam kao kod kuće. Moj otac je odavde i godinama mnogo vremena provodim prevashodno u Budvi. A sada evo i živim ovde tako da mi ne pada teško, osim što zbog ove situacije ne viđam porodicu koja živi u Beogradu - rekla je nedavno Marijana Zlopaša za "K1". 

ATAImages/ A.A.
 

I posle više od dve decenije nakon prvog pojavljivanja na estradi, Marijana izgleda podjednako lepo, iako nije ništa korigovala kada je reč o njenom fizičkom izgledu. 

– Skoro sam čula za izreku novog doba “lažeš k’o Instagram”. Ne znam stvarno kud plovi ovaj brod i gde će sve to odvesti te mlade nove generacije. Nemam ništa protiv sređivanja i težnji da se budeš lep i privlačan. Naprotiv, to je sasvim prirodno i normalno. Ali, kada to pređe u opsesiju, a zatim u frustraciju, posle i u depresiju, kada se ne zadovolje visko postavljeni standardi fizičke lepote, a zapostavi duhovno, psihičko, emotivno građenje ličnosti, onda to postaje ozbiljan problem - rekla je ona za Graciju, pa dodala kako vaspitava svoje naslednice: 

 

 

– Sve moraju same da izgrade da bi bile stabilne i samosvesne u životu. Da ne bi vezivale svoje samopouzdanje i sreću za bilo koga i bilo šta, sem za sebe u sebi. Ja sam tu da im pomognem, da im pružim mnogo ljubavi, nežnosti, razumevanja, zajedničkih trenutaka, druženja, putovanja, planinarenja, priča… Da same jednog dana shvate da je njihova vrednost u njima. U tome koliko znaju i osećaju, a ne kako izgledaju, niti one niti bilo ko drugi. I pored svega toga, opet ništa nije garant da će biti onako kako bismo mi kao roditelji želeli. Samo neka mi budu zdrave i da imaju sreće u životu, a za sve ostalo ćemo lako. Šta Bog da - zaključila je tada. 

Inače, Marijanina sestra od ujaka je naša poznata glumica Milena Vasić, te na društvenim mrežama često dele zajedničke slike. 

- Mi smo sestre i najbolje funkcionišemo zajedno - rekla je ranije kratko za crnogorski protal „Magazinnina". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike