"Ja sam seljačko dete": Miloš Bojanić od oca za punoletstvo dobio neobičan poklon

06.03.2024

18:39

0

Reč je vrednom poklonu

"Ja sam seljačko dete": Miloš Bojanić od oca za punoletstvo dobio neobičan poklon
Miloš Bojanić - Copyright ATAImages/ A.H.

Miloš Bojanić se često se priseti svog detinjstva koje je proveo na selu. S obzirom na to, pevaču nisu strani poljoprivredni i poslovi oko životinja, pa je za punoletstvo dobio poklon u tom stilu.

- Lako je sa mnom sporazumeti se, ja sam seljačko dete koje je čuvalo ovce, stoku, konje... Za osamnaesti rođendan tata mi je dao veliki poklon, a to je da pored ovaca i krava, mogu da čuvam i konje, to mi je bio poklon. Tada ko je imao konje je bio bogat, kao danas ko ima Mercedesa - ispričao je Miloš.

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Bojanić

Tokom čuvanja ovaca prvi put je pokazao i muzički talenat.

- Čuvao sam ovce, duvao sam u ovu frulicu, sve pljuvavčka curela dok nisam naučio. Morao sam da odsviram ‘Čuvam ovce kraj zelene jove’ - prisetio se pevač.

ATAImages/Antonio Ahel
Bane i Miloš Bojanić

Njegovim stopama nastavili su i sinovi, Bane i Mikica, kojima je bilo teško na početku karijere zbog opterećenja koje su osećali kao deca poznatog oca.

- Radilo se o velikom teretu. Miloš je bio uzor i kao otac i kao pevač i idol je i danas. Kada odem negde da pevam, kažu mi: „Dobro pevaš, ali nikad nećeš kao tata“, nije to meni ništa novo. Ja pevam na svoj način, tata na svoj, brat na svoj, svako radi svoj posao. Na početku su me negde vrata širom čekala, a neka su bila zatvorena - rekao je Mikica.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike