"Život nas je promenio": Ivana Knol raskinula sa biznismenom posle 13 godina veze, pa otkrila čime joj se bavi novi dečko (FOTO)

05.03.2024

18:15

2

Ostali su u dobrim odnosima

"Život nas je promenio": Ivana Knol raskinula sa biznismenom posle 13 godina veze, pa otkrila čime joj se bavi novi dečko (FOTO)
Copyright Profimedia

Influenserka i hrvatska navijačica Ivana Knol svojim životom intrigira javnost, a ovog puta odlučila je da detalje otkrije na Instagramu. Ona je tamo ovog puta govorila o svom ljubavnom životu, te priznala da je stavila tačku na ljubav posle 13 godina.

Svog, sada bivšeg, dečka Antu nikada nije eksponirala, a posle toliko zajedno provedenih godina ima samo reči hvale za njega.

- Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna - rekla je Ivana.

- Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promenio, ali on će uvek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa - dodala je kada je odgovarala pratiocima na pitanja.

Printscreen/Instagram/knolldoll
Ivana Knol sa bivšim dečkom

Ona je sada u novoj vezi, ali nije reč o sportisti kako se spekulisalo.

- Nisam bila ni s kakvim sportistom u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekta po struci, no zapravo se bavi građevinom - ispričala je Ivana.

Ivana je skoro kupila stan u Majamiju, a njeni pratioci ostali su šokirani činjenicom da je ovoliko imućna, pa im je ona kratko odgovorila.

- Ljudi, da sam koristila svoje si*e i gu*icu da kupim novi stan, ne bih kupila ovaj stan, kupila bih vilu. U tome je razlika - odgovorila je influenserka.

Printscreen/Instagram/knolldoll
Ivana Knol

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike