Jeste li primetili sina Big Laleta na PZE24? Po ulici je „krao zanat", a pre 15 godina našao se u fokusu zbog ovog šoua! (FOTO)

02.03.2024

12:25

0

Na društvenim mrežama ga prati više od 70.000 ljudi

Jeste li primetili sina Big Laleta na PZE24? Po ulici je „krao zanat", a pre 15 godina našao se u fokusu zbog ovog šoua! (FOTO)
Lazar Antić - Big Lale - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jedan od tri naslednika Lazara Antića, koji se proslavio kao Big Lale, nastupao je na ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju" - u plesnom timu Kat Dose („Tajni začin")

Ilija Antić, inače, još 2009. godine našao se u fokusu, kada se pojavio u šouu „Ja imam talenat". Njegov talenat bio je upravo ples, koji predstavlja miks različitih pravaca. Tada, žiriju i gledaocima otkrio je da se time „zarazio" tokom srednje škole i da ga pretežno interesuju elektrobugi i hip-hop. 

Iskustvo je sticao u raznim emisijama, pozorištima, sa društvom na ulicama i trgovima, a zabeležio je i brojne takmičarske uspehe. U to vreme, bio je otvorio i plesnu školu, pa istakao da ima veliku podršku porodice.

- Moguće je da sam talenat nasledio od oca, jer se on nekada bavio folklorom, ali pleše i tango i valcer. Mislim da imam tu njegovu brzinu - prenosi „Hello", a kazao je pre 15 godina Ilija, koji je srednji sin poznatog mađioničara te i vrlo poznato lice sa društvenih mreža. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Antic (@ilijaboogie)

 

Na Instagramu ga prati i više od 70.000 ljudi, a on sa njima mahom deli najzanimljivije detalje s putovanja. Pored plesa, uživa i u kreiranju video-klipova. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike