Trudna Tamara Dragičević! Glumica čeka treće dete

29.02.2024

18:42

0

Srećne vesti je tek sada podelila

Trudna Tamara Dragičević! Glumica čeka treće dete
Tamara Dragičević i Petar Benčina - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina imaju sve razloge za sreću, jer će njihova porodica ove godine biti uvećana za još jednog člana.

Popularni par čeka treće dete, što je vest koja ih je veoma obradovala, međutim, kao i do sada, detalje čuvaju samo za sebe. 

Antonio Ahel/ATAImages
Tamara Dragičević i Petar Benčina

Podsetimo, oni su u braku od 2016. godine, kada su krajem iste dobili ćerku Stašu. Tri godine kasnije, porodica je postala bogatija za dečaka Lazara, a u drugoj polovini ove godine stiže i nova beba.

Podsetimo, glumica je jednom prilikom pričala o tome kako postoje nejednakosti između muških i ženskih roditelja i kako se ona izborila sa tim.

ATAImages/Antonio Ahel
Tamara Dragičević

- Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: "Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega.

(Journal)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike