Otišla korak dalje! Bjanka Čensori u Parizu šetala u providnim hulahopkama: Njen otac očajan, želi da razgovara sa Kanjeom Vestom (FOTO)

01.03.2024

07:45

0

Bjankin otac smatra da je suprug kontroliše

Otišla korak dalje! Bjanka Čensori u Parizu šetala u providnim hulahopkama: Njen otac očajan, želi da razgovara sa Kanjeom Vestom (FOTO)
Kanje Vest i Bjanka Čensori - Copyright Profimedia

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Čensori svakim svojim pojaljivanjem u javnosti sve više šokiraju javnost.

Naime, on uglavnom bira slojevite kombinacije, pa iz nepoznatih razloga šeta prekrivenog lica, dok je njegova supruga otišla u drugu krajnost. Bjanka se uglavnom pojavljuje razgolićena, ali ovog puta je otišla korak dalje.

Pre par dana ona je viđena na ulicama Pariza, a na sebi je nosila samo majicu i providne hulahopke, te se njena intimna regija nazirala. Odmah su počele spekulacije o tome da je Bjankino izdanje maltene zakonski kažnjivo, što paru ne bi bilo prvi put.

Strani mediji prenose da je Bjankin otac van sebe zbog njenih učestalih neprimerenih izdanja, kao i da želi da razgovara sa Vestom, smatrajući da je on kriv i da manipuliše njegovom ćerkom.

On smatra da je reper otuđio Bjanku od njene porodice i želi da pita kako bi on reagovao da se njegove ćerke ovako ponašaju.

Profimedia
Kanje Vest i Bjanka Čensori

- Bjankin otac Leo želi da sedne sa Kanjeom i pita ga o čemu, zaboga, razmišlja dok paradira s Bjankom kao s golim trofejnim konjem. Želi da pita Kanjea šta bi učinio da njegove ćerke Nort ili Čikago vidi polugole u javnosti u odeći koju za njih biraju njihovi muževi. On zna da nema šanse da bi Kanje ovo dopustio svojim ćerkama, pa nema smisla zašto tako nešto radi vlastitoj ženi - rekao je izvor blizak Bjanki za Daily Mail, pa dodaje:

- Leo iskreno želi samo da sedne sa Kanjeom i da mu da do znanja da šteti njegovoj porodici time što pretvara njegovu voljenu ćerku u tržišnu robu koja izgleda bezveze. Nijedan muškarac ne bi smeo da podstiče ženu koju voli da izlazi u javnost tako i tako se predstavlja. To nije ljubav, to je kontrola - dodaje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike