Dragana Kosjerina u metalik stajlingu, Slaven Došlo elegantan! Voditeljka ga poklopila: Ne pričaj kao da glumiš u reklami!

27.02.2024

21:22

0

Nevena Božović otovrila takmičenje

Dragana Kosjerina u metalik stajlingu, Slaven Došlo elegantan! Voditeljka ga poklopila: Ne pričaj kao da glumiš u reklami!
Slaven Došlo i Dragana Kosjerina - Copyright RTS printscreen

Pevačica Nevena Božović otvorila je večerašnje prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju 2024, a voditelji su Dragana Kosjerina i glumac Slaven Došlo.

Pevačica je najpre otpevala pobedničku pesmu Šveđanke Lorin - "Tattoo", a zatim su voditelji otišli do grin ruma, gde ih čekaju takmičari.

Kosjerina je obukla srebrnu metalik haljinu sa dubokim čizmama, a kosu je zalizala, dok je njen kolega poneo crno odelo. Uz duhovite opaske i scenske efekte, počeli da najavljuju takmičare.

Dragana je u jednom momentu poručila Slavenu da ne mora da govori kao da snima reklamu, te se svi u studiju nasmejali, pa i sam glumac.

Voditeljski par sprovešće gledaoce kroz sve tri večeri takmičenja, a osim večeras drugo polufinale gledaćemo u četvrtak 29. februara, dok će finale biti održano u subotu, 2. marta.

Prvi je na scenu izašao učesnik Marko Mandić pesmom "Dno".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike