Nećete verovati koji fakultet je završio Saša Kapor: Pored ljubavi prema muzici, postoji još jedna

26.02.2024

17:30

0

I njegova supruga spada među najobrazovanije pevače

Nećete verovati koji fakultet je završio Saša Kapor: Pored ljubavi prema muzici, postoji još jedna
Saša Kapor - Copyright G. G. /ATAImages

Saša Kapor iza sebe ima uspešnu muzičku karijeru, ali je uporedo bio posvećen i svom obrazovanju, pa se tako pre par godina pohvalio fakultetskom diplomom.

On je tada objasnio da mu zbog okolnosti nije bilo lako, ali da podstiče sve mlade ljude da se bave svojim znanjem...

ATAImages/Marija Mlađen
Saša Kapor i Nikolina Kovač

– Još jedna životna etapa je uspešno završena. Iako jako retko govorim o mom privatnom životu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipično kao za većinu mojih vršnjaka, jer sam se selio, menjao škole, menjao države, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako važnog životnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kućnog vaspitanja jedna od najznačajnijih znamenitosti koje čovek nosi sa sobom.

On je tada branio završni rad pod nazivom "Analiza metoda za procenu tehnologija u funkciji povećanja kapaciteta aerodroma" na Mašinskom fakultetu, pa otkrio da je mu je to druga velika ljubav.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Kapor i Nikolina Kovač

– Sve vreme moje karijere u podsvesti sam želeo da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav, a to je ljubav prema vazduhoplovstvu – ispričao je pevač jednom prilikom za Grand.

Inače, malo je poznato da je i njegova supruga Nikolina Kovač jedna od najobrazovanijih na estradi, koja je diplomirala novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike