Olja Crnogorac progovorila o problemima koje je imala s bivšim: Psihički me je zlostavljao, dugo je to trajalo! (VIDEO)

25.02.2024

12:55

0

Nekadašnja voditeljka objasnila je i kako se izvukla iz toksičnog odnosa

Olja Crnogorac progovorila o problemima koje je imala s bivšim: Psihički me je zlostavljao, dugo je to trajalo! (VIDEO)
Olja Crnogorac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Olja Crnogorac na društvenim mrežama često deli detalje iz svoje svakodnevice, ali i savete ženama koje prolaze kroz slične ili iste situacije kao i ona. Ovoga puta, dotakla se jednog svog bivšeg partnera, pa otkrila kako je dugo trpela psihičko zlostavljanje - sve dok jednog dana nije ustala i rekla „da je dosta".

- Svaki momak će pokušati da vas promeni, to je nepisano pravilo. Evo mog primera jednog bivšeg dečka - počela je ona na svom Instagramu, pa je dodala:

„Izgubila sam samopouzdanje..."

- Upoznao me je doteranu, sređenu, našminkanu, kao damu. Vremenom, jer sam bila labilna, me je pretvorio u dečačića, u starkama i pocepanim farmerkama. Objasnio mi je da se ja inače oblačim previše strogo, kao tetka neka, vodao me je po rejv žurkama i sve je to tendenciozno radio da ja izgubim samopouzdanje i da me sruši kao ličnost.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

„Dolazio mi je posle u stan i plakao!"

Olja Crnogorac, Instagram printscreen/montenegrina_o
 

- Zaljubljena i glupa, na sve sam pristajala. Svaka moja drugarica je za njega bila ološ, uvek mi je nalazio mane... Ismevao je moje navike, to je trajalo dugo. Sve dok se ja nisam probudila i rekla da je dosta. Sve smo mi vredne i posebne baš ovakve kakve jesmo. Ne dozvolite da vas jedan dripac kontroliše. Posle toga je dolazio na moj stan i plakao. Kada shvatite da nećete biti sa zlostavljačem, kao u mom slučaju psihičkim zlostavljačem, onda samo presečete. Danas niko više ne može da me za*ebava i živim život kakav zaslužujem sa svojim partnerom - naglasila je Olja.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike