Olji Crnogorac propalo zdravlje posle odlaska na vantelesnu oplodnju: Evo na šta mi se život sveo!

27.09.2023

16:25

0

Voditeljka više sebe i ne prepoznaje, ali ne posustaje u borbi

Olji Crnogorac propalo zdravlje posle odlaska na vantelesnu oplodnju: Evo na šta mi se život sveo!
Olja Crnogorac - Copyright Instagram screenshot / Instagram screenshot / montenegrina_o

Olju Crnogorac borba za potomstvo umalo je bila koštala života. Govoreći o tome kroz šta je sve prošla, voditeljka je istakla sa kojim se sad još zdravstvenim problemima muči, a koje ranije nije imala.

U njenom se životu mnogo šta promenilo otkako je poželela da se ostvari kao majka. Iako, prema njenim rečima, sebe gotovo i ne prepoznaje, ona ne posustaje pa i po cenu toga da usred napornih treninga izgubi svest.

 

 

- Na veštačku oplodnju sam otišla potpuno zdrava, a tri godine kasnije, nakon hormona koje sam dobijala, završila sam na 30 miligrama kortikosteroida i promenjenim životom iz korena... Moj život se sveo na to da ujutru čim ustanem prvo odradim vežbe za cirkulaciju koje su mi neophodne da bih povratila energiju u telo. Moje nuspojave su toliko jake da ja više nisam ista osoba. Ranije sam imala toliko energije da sam mogla volu rep da iščupam, moj dan je trajao 25 sati. Uz samo malo truda i kalorične hrane sam postizala definiciju mišića i bila kao strela - pričala je Olja, prenose mediji, pa je naglasila kako joj je fizička aktivnost bila strogo zabranjena tokom uzimanja terapije.

„Ali, ova budala ne sluša savete..."

- Danas mi je zabranjena fizička aktivnost od strane doktora, jer se zadišem i na trećem pređenom stepeniku, ali ova budala od žene ne sluša savete i ide protiv medicine i nauke. Dakle, na kortikosteroidu pet puta nedeljno idem na trening. Koliko besa osećam u sebi govori i to da sam krenula na kik-boks, a na prvom treningu su me sekunde delile od padanja u nesvest. Trener se uplašio i vikao mi da stanem, ali ja nisam htela. Ne dam! Ne dam da propadnem kao što propadam rapidno psihički i fizički - objašnjavala je.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Pored nemogućnosti izgradnje mišića, pojavi mlohavosti i želatinosti celog tela najgora pojava su depresija i nesanica. Ja se zdušno trudim i da putujem i da se smejem. Dobro glumim svoju najtežu životnu predstavu, a iznutra se lagano lomim i raspadam - kazala je, pa zaključila rečima:

 

 

- Nalazi krvi su mi dobri, bubrezi su se vratili u normalu posle duže borbe, ali kortizol rapidno pada i rezultati nadbubrežne žlezde idu gore. Mnogi učeni ljudi mi kažu da sam pokretna bomba kada je stres u pitanju. Više nemam kontrolu na koga ću pući. Postala sam neka druga žena koja je možda i oduvek živela u meni, a sada je zahvaljujući ludačkoj terapiji isplivala na površinu.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike