"Zašto više nisi ovako zgodna?" Žena Ljube Perućice o svom i pevačevom izgledu: Bićemo debeli i srećni! (FOTO)

22.02.2024

17:49

0

Ona je nedugo posle porođaja govorila za 24sedam

"Zašto više nisi ovako zgodna?" Žena Ljube Perućice o svom i pevačevom izgledu: Bićemo debeli i srećni! (FOTO)
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Supruga Ljube Perućice, Katarina Kolozeus požalila se pratiocima na mrežama kako kuburi sa kilogramima posle porođaja.

Bivša voditeljka je objavila zajedničku fotografiju sa mužem koja datira od pre dve godine, i krenula da objašnjava kako stoje stvari.

- Šalje meni muž našu staru sliku, gledam i pitam se da li da zaplačem sto više nisam ovako zgodna, zašto sam tada mislila da sam strašno debela i da li će moje telo ikada više ovako izgledati? Onda kažem ma da li je to uopšte bitno, da li će me izgled učiniti srećnijom? Pa i on se puno ugojio, starimo - napisala je Katarina na Instagramu, ali se tu nije zaustavila.

 

 

- Onda ponovo razmislim i kažem pa šta ako starimo, valjda treba da budemo zadovoljni sobom i da treniramo , da se hranimo zdravo? I eto tako vam ja odlučim da je vreme za promene i da okrećem novi list. Počinjemo da treniramo i da vodimo računa o ishrani. Na kraju dođe veče, zavalimo se u garnituru, pustimo seriju, pogledam Ljubu i pitam ga „šta ti se jede, ali molim te da je nešto konkretno sa puno sosića“. I eto, toliko od nas i našeg zdravog života. Izgleda da ćemo ipak biti debeli i srećni - zaključila je ona.

 

Podsetimo, bračni par je pre nekoliko meseci dobio sina Alekseja, a ponosna majka je nedavno u razgovoru za 24sedam otkrila kako se snalaze sa bebom.

- Kada je prošao porođaj, ponašam se donekle isto, samo što imam neki neopisivi osećaj odgovornosti, već vidim sebe kao pravu mamu koja stalno brine gde joj je dete, da li je dobro... Juče smo ga ostavili kod mojih na par sati, nešto da završimo, a ja sam svakog sekunda bila uz telefon da pitam kako je, da li je jeo i slično, pa se brinem da ću postati dosadna mama koja će celog života da ga tretira i proverava - isktala je Kaća, dodavši da će biti popustljiviji roditelj od  Ljube.

- Mislim da je dobar tata, ali i da će biti onaj strogi roditelj, a ja onaj popustljiviji. Iako su svi mislili drugačije, kao i ja jer volim da zavodim red i da bude sve po mom. Kada je mališa u pitanju, ja sam ta koja skače i već vidim da ću sve da mu popustim, jer kad sam ugledala sina, znala sam da sam "nadrljala". Ljuba nas može spasiti da nam bude autoritet, inače smo u problemu.

U galeriji u sredini teksta pogledajte kako su Ljuba i Katarina izgledaju sada, a kako u ranijem periodu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike