Ima milione, a nedostaje joj spavanje po automobilima: Hilari Svank nije imala krov nad glavom, a školu napustila zbog glume

22.02.2024

23:20

0

Njena samohrana majka morala je da se snalazi kako je umela

Ima milione, a nedostaje joj spavanje po automobilima: Hilari Svank nije imala krov nad glavom, a školu napustila zbog glume
Copyright Profimedia

Hilari Svank iza sebe ima brojne nagrade i priznanja za svoj rad, te je svoju egzistenciju odavno osigurala. Zbog toga, odlučila je da poslednjih nekoliko godina predodredi porodici i deci, a prošle godine je rodila blizance, Aju i Oma.

Kako su rođeni u imućnoj porodici, njih dvoje neće imati one probleme sa kojima se u detinjstvu susretala glumica. 

Naime, Hilari je odrastala sa majkom Džudi, koja dugo nije imala posao, pa su ostale i bez krova nad glavom zbog čega su bile primorane da spavaju u automobilu.

- Stalno sam tražila posao. Kad nismo spavale u autu, bile smo u kući mog prijatelja koji je bio mojih godina, a čija se porodica upravo iselila i pokušavala je da proda svoj dom - prisetila se, pa dodala:

- Bila sam uzbuđena što živim svoj san - kaže.

Iako su uslovi njenog odrastanja bili veoma loši, Hilari je vezana za majku, pa joj je detinjstvo ostalo urezano kao srećno i veselo.

Profimedia
 

- Iako sam srećna što smo napustile Los Anđeles, povremeno, kad sam tamo na sastancima, vozim se ulicom u Pasadeni gde smo mama i ja bile parkirane i spavale. Uprkos svemu, osećam nostalgiju za onim danima kad nismo imale ništa - zaključila je u intervjuu za "Wall Street Journal".

Kako nije imala šta da izgubi, Svank je dodala da je nakon drugog razreda srednje škole odlučila da napusti obrazovanje kako bi se probila u Holivudu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike