Baz iz "Sam u kući" priznao krivicu za porodično nasilje: Niz uslova mora da ispuni po nalogu suda!

22.02.2024

12:00

0

Sudski proces sa bivšom devojkom je trajao tri godine

Baz iz "Sam u kući" priznao krivicu za porodično nasilje: Niz uslova mora da ispuni po nalogu suda!
Devin Ratrej - Copyright AP/Brent N. Clarke

Glumac Devin Ratrej (47), najpoznatiji kao Baz iz filma "Sam u kući" dobio je presudu za porodično nasilje, a dogovor koji je sklopio spasiće ga zatvora, prenosi TMZ.

Glumac se izjasnio krivim po dve tačke optužnice za porodično nasilje čime je slučaj priveden kraju nakon što je trajao gotovo tri godine.

Sudski dokumenti pokazuju da će Ratrej biti na uslovnoj slobodi sledeće tri godine, ali mora da završi program intervencije za zlostavljače, zatim, mora da se podvrgne proceni na drogu ili alkohol, kao i da pokrije sudske troškove i da ne ostvari nikakav kontakt sa žrtvom.

Podsetimo, glumac je uhapšen nakon što je optužen da ju je fizički maltretirao i pretio ubistvom u decembru 2021. godine.

Profimedia
Devin Ratrej u filmu "Sam u kući"

Prijavljen je za kazneno delo napada u porodici i nanošenja teških povreda davljenjem. Kasnije je pušten uz kauciju od 25 hilkada dolara.

Devin se najpre u februaru 2022. izjasnio da nije kriv i od tada se sudski postupak odvijao vrlo sporo. Prošli mesec su njegovi advokati obavestili sud da je hospitalizovan u kritičnom stanju, ali nije poznato šta se desilo sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike