Severina se oglasila nakon što joj je vraćeno starateljstvo: Neću stati na ovome - ići ću do kraja

20.02.2024

16:13

0

Želi da pruži podršku svim ženama

Severina se oglasila nakon što joj je vraćeno starateljstvo: Neću stati na ovome - ići ću do kraja
Severina Vučković - Copyright Severina, ATA Images/Antonio Ahel

Splitski Županijski sud je na svojoj sednici, koja je održana 6. februara ove godine, obnovio svoju prvobitnu odluku da Severina i Milan Popović dele starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Ovo znači da će dete dve nedelje mesečno provoditi kod majke, pa dve nedelje kod oca, prenosi "Slobodna Dalmacija".

Tim povodom oglasila se i Severina, koja je zadovoljna ovom odlukom, ali ne namerava da se njome zadovolji, već planira da nastavi da se bori za potpuno starateljstvo nad 12-godišnjim sinom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

- Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije, kaže Severina.

- Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola - pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome - ići ću do kraja. Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, 'moćne i nemoćne žene' - dodala je pevačica za "24sata.hr".

Inače, Aleksandar je danas napunio 12 godina, a pevačica se u toku dana oglasila zajedničkom slikom, te se prisetila dana kada se njen naslednik rodio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Pre 12 godina u Splitu je pao sneg... Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: "Nemojte da me budite", U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: "Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu". U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice... „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine... - napisala je Severina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike