Brat Zorice Brunclik bio u braku sa voditeljkom: Mladenci se nisu poljubili na venčanju, a posle je krenulo suđenje (FOTO)

19.02.2024

18:58

0

Njihova zajednica je kratko trajala

Brat Zorice Brunclik bio u braku sa voditeljkom: Mladenci se nisu poljubili na venčanju, a posle je krenulo suđenje (FOTO)
Zorica Brunclik - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Brat Zorice Brunclik, Boža, prema ranijim navodima medija, bio je oženjen voditeljkom Anetom Farago, koja je tada bila aktuelna.

Kako se navodilo, upravo je pevačica upoznala svog brata sa Anetom, i to na zanimljiv način.

- Sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l' tako, Miroljube? - rekla im je tada Brunclikova, navodili su mediji.

Printscreen/Youtube/Suzanin izbor
Aneta Farago

 

Aneta i Boža su započeli odnos, ali navodno više prijateljski. Njih dvoje bi ponekad zajedno šetali Zlatu, ćerku Zorice i Kemiša, a zaplet je navodno nastao kada je Aneta načula da je jedna njena koleginica bacila oko na Bažu.

- Ako je njoj dobar, što ne bi i meni - govorila je navodno Aneta.

Printscreen/Youtube/Suzanin izbor
Aneta Farago

 

Aneta se, međutim, požalila prijateljici.

- Meni se uopšte ne udaje. A iznajmila sam venčanicu, super mi stoji. Doći će po mene beli „linkoln”. Sve je organizovano. Zorica mi je poklonila bundu. Nije prava, već ekološka, ali je dobra. Pa, ja ne znam da kuvam.

Navodilo se u štampi kako je brak sklopljen, ali bez poljubaca mladenaca, koji su jedno drugom čestitali "bacanjem koske".

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Zorica Brunclik

 

Voditeljka je jednom prilikom govorila o životu u braku.

 - Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava - rekla je ona.

Međutim, mesec dana kasnije je došlo do razvoda braka, a Aneta je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga navodno tužila zbog kleveta na njegov račun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike