Indiru Levak isprozivali zbog nesvakidašnjeg kostima: Kao Nikola Tesla osamdesetih! (FOTO)

22.02.2023

21:05

0

Pevačica na meti komentara

Indiru Levak isprozivali zbog nesvakidašnjeg kostima: Kao Nikola Tesla osamdesetih! (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/indiralevak

Pevačica grupe "Kolonija", Indira Levak, prepoznatljiva je po svom ekstravagantnom i specifičnom modnom izrazu, a njen neobični kostim sada je izazvao lavinu komentara na Instagramu.

Naime, Indira je obukla neobični kostim u kom podseća na pravog robota. Ispozirala je u kostimu sivkaste boje koji je na sebi imao srebrne detalje u raznim oblicima, a na ramenima su joj visili široke srebrne trakice.

Pevačica je pored kostima na sebi imala i čizme na štiklu preko kolena, a ovaj stajling se nije dopao svim njenim pratiocima.

Levak je pozirala sedeći na stepenicama dok se rukama uhvatila za struk i zamišljeno gledala u stranu. U opisu fotografije napisala je ''Budućnost dolazi'' uz emotikon vanzemaljca, a komentari su se samo nizali.

''Wow, top'', ''Slatka ljubavi'', "Nikola Tesla osamdesetih u Njujorku" samo su neki od komentara, a drugima se Indirin kostim baš i nije svidio.

''Nije baš ispalo dobro'', izrazila je svoje mišljenje jedna gospođa, dok se druga samo pitala: ''Šta je ovo'' pa nastavila smehom.

ATAImages/Antonio Ahel
Indira Levak

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike