"Omakne mi se po koji šamar": Pevač se našao u centru skandala zbog nasilja prema bivšoj ženi: "Dva puta me je naterao da prekinem trudnoću"

16.02.2024

19:42

0

Ženio se četiri puta

"Omakne mi se po koji šamar": Pevač se našao u centru skandala zbog nasilja prema bivšoj ženi: "Dva puta me je naterao da prekinem trudnoću"
Daniel Popović - Copyright Printscreen ,,Una, due, tre"

Daniel Popović stekao je veliku popularnost kada je Jugoslaviju 1983. godine predstavljao na Evroviziji sa pesmom "Džuli". 

Iako osim toga nije imao zapaženije uspehe, Daniel je uspeo da održi popularnost, ali je senku na njegovu karijeru bacila bivša supruga.

Naime, pevač iza sebe ima četiri braka, a zbog ispovesti njegove prve žene, jednom prilikom mu je i zabranjen nastup u jednom lokalu u Hrvatskoj. 

YouTube/ Radio-televizija Vojvodine
Daniel Popović

Sandra Popović je 2015. godine izjavila da je godinama trpela fizičko i psihičko nasilje od strane supruga.

- U početku veze kritikovao je moj način oblačenja optužujući me da delujem previše izazovno. Voleo je da sam doterana, ali nisam smela da pokažem ni ruke ni noge, niti obući strukiranu haljinu. Takođe, "učio" me kako bi trebalo da se ponašam: govorio mi je da u društvu smem da gledam samo u sto ili u njega i da na sva pitanja moram odgovarati s kratkim "da" ili "ne". Ako bih pogledala u nekog muškarca, odmah me optuživao da koketiram, a ako bih pogledala u neku ženu, pitao me jesam li lezbijka?

Takođe, osim problema sa ljubomorom, bilo je nesuglasica i kod kuće.

- Po njegovom mišljenju ni u čemu nisam bila dobra, čak ni u rezanju paradajza i pečenju jaja. Jednom sam kuvala kafu deset puta, a on ju je svaki put prosuo u wc, sve dok nisam pogodila njegov ukus - rekla je Sandra Bagarić Popović.

Situacija se dodatno zakomplikovala kada je ostala u drugom stanju, čemu se, prema njenim rečima, Daniel nije radovao. 

Printscreen ,,Una, due, tre"
Daniel Popović

- Smatrao je da previše vremena posvećujem detetu, a da njega zanemarujem. Zbog toga me dva puta pre venčanja nagovorio na prekinem trudnoću uz obrazloženje da me još ne želi deliti s detetom. Kad sam treći put ostala trudna, nevoljno je pristao, ali je kasnije kad bi se naljutio znao da kaže da dete sigurno nije njegovo - kazala je ona za "Nacional". 

Da je bio agresivan, priznao je i sam pevač, ali on "po koji šamar" nije smatrao nasiljem. 

- Nisam nasilan, al znao je poneki šamar da mi se zalomi - izjavio je jednom prilikom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike