„Sa devojkom jedem samo po restoranima!" Nući progovorio i o Karleuši, pa šuškanjima da je previše blizak s Vojažom (VIDEO)

14.02.2024

19:25

0

Nema šta da krije

„Sa devojkom jedem samo po restoranima!" Nući progovorio i o Karleuši, pa šuškanjima da je previše blizak s Vojažom (VIDEO)
Igor Panić Nući - Copyright ATAImages/M. P.

Igor Panić, koji se proslavio kao Nući, pored muzike sada se „bacio" i na ugostiteljstvo. Za 24sedam, on je ispričao kako se s devojkom najčešće hrani po restoranima, a uglavnom zbog nedostatka vremena završava u nekom od „brzih", kojima je sada povećao listu.

- Da. Muzika je ozbiljan biznis, sad sam samo možda otišao u neku drugu sferu koja, po mom mišljenju, ide uz mene - počeo je on, pa priznao kako ne spada u grupu muškaraca koji znaju dobro da kuvaju. 

S devojkom, zato, najčešće izlazi, kada su obroci u pitanju. 

- U restoran! I sa devojkom, a i bez nje, ja volim da idem u restorane, zato sam i otvorio jedan brzi; u njima i sam često jedem zbog nedostatka vremena, kao možda i većina danas - objasnio je, dok je upitan kad planira da se ženi kroz osmeh kazao da „ne bi na te teške teme". 

Potom, osvrnuo na svoju karijeru, ali i pojedine drame koje su ga sačekale na estradi, poput one s pevačicom Jelenom Kaleušom. Njihovi uspesi, naglasio je, nikako nisu za upoređivanje. 

- Ako poslujemo, stvaramo muziku u totalno drugom vremenu... Ja sam dete neke druge generacije, drugog tipa odrastanja i probijanja, mi smo deca koja su iz sobe od 15 kvadrata došla do hala, tako da ne mogu da upoređujem njen i moj uspeh. Svako je u svom vemenu bio to što jeste. Moje vreme je sada, ona uspešno opstaje na ovom nebu - objašnjavao je Panić, pa dodao kako JK zasigurno dobro radi svoj posao, čim je i dalje tu gde jeste. 

Duet s njom, takođe, ne bi mu teško pao. 

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

S druge strane, šuškanja da je previše blizak s Mihajlom Veruovićem Vojažom, pa i da su u vezi, veoma su mu smešna. 

Mihajlo Veruović Vojaž, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Toksična zajednica na Tviteru, ti komentari su se uglavnom tamo rodili. Meni je to zanimljivo. Uvek to pričam, svi ti negativni komentari, oni bukvalno ne postoje. To je nešto što ti čitaš na internetu, a ja sam čovek koji se slobodno kreće, u svim gradovima bivše Jugoslavije. U Grčkoj, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, gde me takođe ljudi prepoznaju... Nikad u životu nisam dobio nijedan negativan komentar u lice. Tako da, kad se tako postaviš, to ne postoji - rekao je na tu temu Igor, a kako je još tekao razgovor s reperom, pogledajte na videu koji sledi

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike