Bukti rat između Vesne i Raste, a evo kako je Đole Đogani nekad pričao o reperu: Smešan je, niko od njega nije dobio hit!

10.12.2023

18:30

0

To što radi, prema denserovim rečima, on je uradio mnogo godina ranije

Bukti rat između Vesne i Raste, a evo kako je Đole Đogani nekad pričao o reperu: Smešan je, niko od njega nije dobio hit!
Đole Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Đogani bez dlake na jeziku oplela je po pojedinim reperima, između ostalog i Stefanu Đuriću Rasti, istakavši da „samo gledaju biznis, te da ih kroz dve godine zato neće više ni biti u fokusu". Na to, on je njoj putem društvenih mreža žestoko odgovorio, ujedno „potkačivši" i njenog izabranika, Đoleta Đoganija

Ranije, govoreći o Rasti, inače, Đogani takođe nije skrivao svoje mišljenje. Dok Đurić poručuje kako su „Vesna i Đole pokušali da izmole pesmu od njega", denser je otvoreno kazao kako saradnjom sa njim nije bio zadovoljan. 

Vesna Đogani, Printscreen/Instagram/rastamyidolforever/stefanrasta
 

- ...Meni je on smešan i ta muzika mi je smešna. Ono što sam ja radio, on sada plasira sa ponekom novom forom. Da, svi hoće sa njim duete, ali onda se izgube, jer kada urade duet, čuje se samo on - izjavio je Đole, prenosili su mediji pisanje „Sveta", a onda je nastavio o tome kako niko od Stefana u stvari i nije dobio hit. 

- Da ne pominjem imena, naljutiće se, ali niko nije dobio hit. Nemaju pesmu koja vredi i koja je slušana. Ana Nikolić je imala mnogo veće hitove nego sada, „Romale, romali", pa njene prve pesme su ubile, razbile, bolje od toga ništa nije napravila. Rasta i ekipa stalno ponavljaju iste reči, zlato, dijamanti, Prada, Armani, Guči, Luj Viton, ferari, mercedes, audi, BMW, vile, jahte... Ima još jedno pet reči koje vrte i to je to. Kako bi napravili tekst bez tih reči, e to mene zanima. Ja sam to radio pre deset, petnaest godina... Vidiš koliko kasne - istakao je tada, pa se bio osvrnuo na njihovu saradnju. 

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Da, ja sam sarađivao sa njim, ali nisam bio zadovoljan. Napravio mi je pesmu, ali kada sam mu rekao da li može ovo da izmeni i ovde da ubaci ovo, on kaže: „E pa to je to, ne može da se menja i gotovo". Meni se to nije dopalo. Nisam hto da jedan Đogani zvuči kao Rasta. Pa nisam ja od juče, Rasta je učio od mene, ja sam bio njegov uzor, a sada ja trba da zvučim kao on. Nije hteo da ispravi, nije mi se javljao i završili smo saradnju - ispričao je Đole za pomenute medije, dodajući između ostalog i kako je izvesna pesma bila i plaćena kao da je sve u redu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike