Snežana Kačar ima sestru koja joj je kao bliznakinja: I Anđela se takmičila u "Zvezdama Granda", a nedavno je podelila radosne vesti (FOTO)

13.02.2024

15:00

0

Anđeli je mentor bio Mili, a Snežan Viki Miljković

Snežana Kačar ima sestru koja joj je kao bliznakinja: I Anđela se takmičila u "Zvezdama Granda", a  nedavno je podelila radosne vesti (FOTO)
Snežana Kačar - Copyright Printscreen/Youtube

Snežana Kačar samovoljno je napustila "Zvezde Granda" zbog komentara koji su je doveli do suza, a njena mlađa sestra, takođe je bila deo ovog takmičenja.

Naime, Anđela Kačar se takmičila tokom 2021. godine, isto kao i Snežana, a tada su dale zajedničku izjavu. Mnogi su komentarisali kako su njih dve bliznakinje, što je Snežana demantovala.

Printscreen/YouTube/Zvezde Granda
Anđela Kačar

- Nismo bliznakinje. Ne bih izdvajala ko je najstrožiji član žirija - rekla je Snežana tada za Grand, dok je Anđela izjavila da je tada imala manje iskustva, kad je reč o nastupanju po lokalima. Njoj je u takmičenju mentor bio Aleksandar Milić Mili.

U medijima je nedavno objavljena vest kako je Anđela u drugom stanju, te je mlada pevačica podelila novosti na društvenoj mreži.

- Budući mama i tata, ljudi - napisala je ona na Instagramu, pošto je ispozirala sa svojim izabranikom.

 

 

- Postaću tetka! -  reči su kojim se i Snežana oglasila uz fotografiju sa sestrom.

 

 

Podsetimo, Snežana Kačar otkrila je da je odlučila da napusti "Zvezde Granda", što je objavila na Insta storiju.

- Ovo je jako surovo, ali želim da to nekako ide mirnim putem. Prezahvalna sam produkciji, najviše Saši, Miliju i Mikici koji su od samog početka verovali u mene i to nikada neću zaboraviti. Nažalost, stavljam tačku na ovaj format, ali ću ga zauvek pamtiti po lepim momentima i ljudima koje sam tamo upoznala. Hvala vam - naglasila je Snežana, kojoj je Viki Miljković bila mentorka u ovoj sezoni.

Printscreen/YouTube/Zvezde Granda
Snežana Kačar

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike