Da li je Ceca na spisku zvanica? Goca Božinovska detaljno o svadbenim planovina sina Mirka

03.08.2021

16:14 >> 20:41

0

Kad se Bojana porodi, na repertorau je gala venčanje, kao i krštenje naslednika

Da li je Ceca na spisku zvanica? Goca Božinovska detaljno o svadbenim planovina sina Mirka
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goca Božinovska istakla je u razgovoru za domaće medije da porodica svakako planira gala venčanje, ali da se ono neće odviti sve dok se Bojana Rodić ne porodi. Ona i Mirko Šijan po prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja kroz, otkriva ponosna buduća baka, desetak dana. Tek zatim, desiće se kako krštenje naslednika, tako i svadba.

– Kada budemo najavili venčanje, mi ćemo najaviti. Neće biti intimnije, biće gala venčanje, ali prvo čekamo da se Bojana porodi – počela je Goca za „Telegraf”, pa se zatim dotakla i Cecine pozivnice, kako ona nije bila na spisku kada se Bojanina sestra Bogdana udavala za Veljka Ražnatovića.

Pročitajte još:

– Nećemo moći sad ništa da pravimo pred njen porođaj. Bojana za desetak dana treba da se porodi. Nakon toga ćemo da pravimo krštenje i svadbu i sve… To je kao da me pitate da li ću sutra da skuvam ručak. Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nije bitno ko je – ispričala je ona.

Podsećanja radi, Goca je nedavno otkrila da će njen unuk dobiti ime po Mirkovom pokojnom ocu, Zoranu Šijanu, a kako je rekla, emocije su joj zbog toga pomešane.

– Sigurno znate kako će se dete zvati, Zoran. To je Mirkova želja bila, oduvek. Ja ne volim da se mešam i da neke izjave dajem, ali pretpostavljam da bi tako trebalo da bude. Srećna sam, radosna, ali i tužna zbog toga. Žao mi je što nemam sa kim da podelim tu radost, ali šta da se radi, takav je život, ne možemo protiv ljudskih sudbina, koje su čudne… – objasnila je ranije Goca.

Bojana Rodić i Mirko Šijan ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike