Ognjen Amidžić na društvenim mrežama objavljuje samo svoja stopala, sad mu nude i novac za fotke: Došlo je vreme za naplatu

11.02.2024

19:13

0

Voditelj se i našalio na svoj račun

Ognjen Amidžić na društvenim mrežama objavljuje samo svoja stopala, sad mu nude i novac za fotke: Došlo je vreme za naplatu
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić je mnoge šokirao kada je na svom nalogu na Instagramu počeo da objavljuje fotografije svojih stopala i to na razne načine. 

Sada je za to dobio ponudu da čak i zaradi. Ognjenu je, naime, stigla poruka sa stranog profila, verovatno i lažnog, gde mu se nudi zarada od 1.000 dolara nedeljno.

instagram printscreen/ognjenamidzic
Objava Ognjena Amidžića

- Zdravo, pogledao sam tvoj profil i sviđa mi se ono što sam video, voleo bih da te imam za prijatelja, pošalji mi slike feeda i dobijaš 1000 dolara nedeljno. Bez obaveza. Ja imam fetiš stopala. Volim da vidim slike stopala - pisalo je u poruci koju je Ognjen objavio na svom storiju na Instagramu, a onda je voditelj dodao sledeće:

- Došlo je vreme za naplatu.

 

 

Ipak, nije sigurno da li je voditelj i zaista pristao na ponudu, s obzirom na to da se ovih dana priprema za dolazak njegovog drugog deteta na svet, koje će dobiti sa Minom Naumović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike