Mina Naumović kakvu dosad niste videli! Ovako je supruga Ognjena Amidžića izgledala u 21. godini: Samo jedno joj sad nedostaje! (FOTO)

03.02.2024

10:50

0

Nije propustila da se priključi onlajn trendu

Mina Naumović kakvu dosad niste videli! Ovako je supruga Ognjena Amidžića izgledala u 21. godini: Samo jedno joj sad nedostaje! (FOTO)
Mina Naumović - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Mina Naumović, televizijsko lice koja se nedavno udala za voditelja Ognjena Amidžića s kojim čeka svoje prvo dete, pridružila se trenutno najvećem Instagram trendu i pokazala - kako je izgledala u 21. godini. Ovom prilikom, takođe, otkrila je i šta joj nedostaje iz tog perioda, a zasigurno je i izmamila brojne simpatije svojih fanova ovim potezom.

- Nedostaje mi duga kosa - poručila je ona uz stariju fotografiju, koju je malo ko dosad bio u prilici da vidi.

Mina i Ognjen, podsetimo, veoma su uzbuđeni zbog uloge koja im je za uglom.

Amidžić iz prethodnog braka već ima jednog sina, Matiju, a u odgovorima s pomenute društvene mreže jednom prilikom voditelj je ispričao kako je za naslednicu, ukoliko to bude, u planu bilo ime Miša.

Mina Naumović, Instagram screenshot / callmenaumi
 

- Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - istakao je on, a Mina se nadovezala rečima:

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je onda lepa trudnica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike