Tad sam se u stvari odlučila za intervenciju! Krstinja o operaciji želuca: Tako je to u šoubiznisu!

03.08.2021

19:35 >> 20:40

0

Pojaviće se neko ko izgleda lepše, a ne peva bolje i, proći će, a ja ću ispasti - pričala je Todorovićeva, objašnjavajući zašto se uopšte odlučila n

Tad sam se u stvari odlučila za intervenciju! Krstinja o operaciji želuca: Tako je to u šoubiznisu!
Copyright Krstinja Todorović ,,Zvezde Granda" screenshot

Krstinja Todorović, finalistkinja „Zvezda Granda”, iako nije trijumfovala – svakako je ostavila jak trag. Osim po dobrom glasu, publika je pamti i kao takmičarku koja se do kraja poslednje sezone transformisala. U razgovoru za domaće medije, tim povodom otkrila je kako je uopšte donela odluku pa i otišla na operaciju želuca, nakon koje je oslabila čak 85 kilograma.

Pročitajte još:

– Nisam očekivala da ću ispasti u prvom preseku, nadala sam se boljem plasmanu, finale mi je bio krajnji cilj, to sam želela i desilo se. Zadovoljna sam, a kako se približava nova sezona, osećam taj nedostatak druženja i snimanja. Krivo mi je što neću opet učestvovati – počela je Krstinja u razgovoru za „Objektiv”, pa se osvrnula na zahvat, te razgovor s Marijom Šerifović koji je „tu odigrao veliku ulogu”.

– Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šoubiznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti – iskrena je bila Todorovićeva.

– Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila – dodala je.

Inače, na operaciju zatezanja kože koju joj je Saša Popović obećao za vreme takmičenja, planira da ide na jesen, otkrila je posle finala medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike