"Težak je to teret": Oglasile se komšije Đorđa Davida nakon saobraćajke, pa otkrile kakav je muzičar privatno

09.02.2024

12:02

0

Svi su istog mišljenja

"Težak je to teret": Oglasile se komšije Đorđa Davida nakon saobraćajke, pa otkrile kakav je muzičar privatno
Copyright ATAImages/ A.A.

Pre nešto manje od mesec dana, muzičar i član žirija „Zvezda Granda“,Đorđe David, učestvovao u lančanom sudaru u Severnoj Makedoniji, prilikom koga je jedna žena izgubila život.

Nakon toga on je neko vreme proveo u Kumanovu, a prema poslednjih izveštajima, preminula je bila u automobilu sa ćerkom kojim su ušle u suprotnu traku na autoputu i tako izazvale saobraćajnu nesreću.

Kada se vratio u Srbiju, on se oglasio za medije, a njegove komšije tvrde su ga slabo viđali.

- Znamo Đoleta, dolazi stalno u naš salon, čovek je ozbiljan car. Sve najbolje o njemu imam da kažem. Nismo ga videli otkako se desila nesreća u Makedoniji - rekla je radnica iz salona lepote gde pevač stalno ide.

24sedam/Nemanja Vujčić
Đorđe David

Njegovi susedi žale zbog događaja i imaju samo reči hvale za svog komšiju.

- Uvek je nasmejan i stalno se zeza sa svima. Tužno je ovo što mu se desilo. Nadam se da će mu vremenom biti lakše da živi sa tim - istakla je jedna komšinica, a onda se druga nadovezala:

- Pravi momak! Za mene je on momak. Čula sam na televiziji šta se dogodilo i tako me je neka tuga obuzela. Greota što će takav teret poneti. Hvala bogu, Đole je veoma jak i pozitivnog duha, ima divnu porodicu i verujem da će i uz njihovu pomoć uspeti da prevaziđe celu situaciju - iskrena je gospođa.

U obližnjoj prodavnici, kažu da poznaju njegovu porodicu, ali da slabije dolaze nakon tragedije.

- Retko ga vidam. Ne dolazi nikada u radnju. Ranije je i izlazio, a onda mu je majka bila lošeg zdravlja, pa se slabije kretao po komšiluku. Majka mu je divna žena, znam da je bila u godinama, ne znam kako je sada... - rekla je žena iz obližnje radnje i dodala:

- Žena mu ne živi ovde, ali je viđamo. Dođe sa ćerkom. Otkada se desila nesreća dolaze češće.

ATAImages/ A.A.
Đorđe David

Jedna devojka koja živi u njegovom ulazu, poznaje ga celog života i za Đorđa kaže da je vrlo prizeman.

- Uvek se svima javi i priča naširoko. Mene obavezno pita i kako sam i šta mi rade mama i tata, oni ga znaju od malena, pošto oduvek živi u ovoj zgradi. Dobar je i sa mladima i sa bakama i dekama. Svi ga vole. Uvek je nasmejan - rekla je za Blic i dodala:

- l u gradu kada ga sretnem, uvek me pozdravi. Pomisli čovek poznat je pa će se praviti važan, ali to nije slučaj sa njim.

ATAImages/ A.A.
Đorđe David

On se po dolasku u Srbiju, oglasio za medije, te do detalja objasnio šta se desilo, kao i da mu je teško pala ova nezgoda.

- Slike su tek počele da se vraćaju, vidite i sami da nisam baš najbolje. Ono što je sramota sada je in, ono što je bio blam, sada je dobra varijanta. Mislim da sam jedan od najjačih kad je psiha u pitanju, iz moje generacije, ali ovo su stvari koje te polome kao šibicu. Sa traumom ću se boriti, ali moram da napravim kao neku vrstu igre, da od toga budem jači - rekao je on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike