Opra Vinfri nikad mršavija! Prozivali su je da pije lekove da se reši viška kilograma, ona besna: Znala sam da moram da patim

05.02.2024 | 17:53

Autor: Nemanja Vujčić

Jedni je hvale, drugi kude

Copyright Profimedia

Opra Vinfri, koja je pre nekoliko dana napunila 70 godina, prema komentarima mnogih, nikad bolje nije izgledala.

Ona je dugo godina vodila borbu sa viškom kilograma, a u poslednje vreme je mršavija nego ikada, pa ima onih koji su komentarisali da je koristila lekove, poput Ozempika, da bi smršala. 

Profimedia
Opra Vinfri

- Ne znam da li postoji još jedna javna osoba čija je borba sa težinom toliko iskorišćena kao moja. Jedna od stvari zbog kojih sam se toliko stidela, pa čak i kad sam prvi put čula za lekove za mršavljenje, u isto vreme sam prolazila kroz operaciju kolena i razmišljala - moram ovo da učinim sama jer ako uzmem te lekove, to će biti lakši izlaz iz svega - ispričala je poznata voditeljka jednom prilikom, pa dodala:

- Postoji deo mene koji oseća da to moram da učinim na teži način, da moram da nastavim da se penjem po planinama, moram da nastavim da patim i moram to da uradim tako jer ću inače nekako prevariti samu sebe.

Opra je rekla i da je svesna razlike u tome kako se prema njoj postupa, s obzirom na to da je ceo život vodila borbu s kilogramima.

Profimedia
Opra Vinfri

 

- Ovo je svet koji je zauvek posramio ljude zbog prekomerne težine i svi mi koji smo ga proživeli znamo da vas ljudi jednostavno tretiraju drugačije, jednostavno to tako rade. A ja sam Opra Vinfri i znam sve što dolazi s tim i drugačije me tretiraju - rekla je ona.

Prethodne večeri se voditeljka pojavila na dodeli "Gremi" nagrada, a u crnoj haljini je njena nova figura došla do izražaja.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam