"Kao od brega odvaljen": Breskvica u vezi sa osam godina starijim na kome joj sve devojke zavide (FOTO)

05.02.2024

08:30

0

Ne želi da se eksponira

"Kao od brega odvaljen": Breskvica u vezi sa osam godina starijim na kome joj sve devojke zavide (FOTO)
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATAImages/David Matana Micović

Anđela Ignjatović Breskvica već nekoliko godina je na estradi, a publika dobro pamti njenu burnu vezu sa kolegom Mihajlom Veruovićem Vojažem. Iako su ih mnogi smatrali za jednu od najvećih ljubavi među pevačima, mladi par je ipak stavio tačku na vezu, te je svako krenuo svojim putem.

Vojaž je već duže vreme u vezi sa influenserkom Tamarom Kujačić, dok je Breskvica u vezi sa izvesnim Nemanjom Stanisavljevićem, koji ne želi da se eksponira u medijima. Iz tih razloga, ni ne objavljuju zajedničke slike, ali su ih paparaci više puta uhvatili zajedno.

Takođe, na društvenim mrežama su se pojavile Nemanjine fotografije koje svedoče tome da mnogo trenira, kao i da je u top formi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan (@krle016)

 

- Kao od brega odvaljen - glasi jedan od komentara.

Inače, kako je od ranije poznato, on je od Breskvice stariji osam godina i zaposlen je u policiji, a od nedavno živi sa pevačicom.

- On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je okej, i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem - rekla je Breskvica jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan (@krle016)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike