„Za to bi u Americi išla u zatvor!" Marija Šerifović i Viki Miljković se ozbiljno zakačile: To se zove diskriminacija!

04.02.2024

10:40

1

Ovo joj se nimalo nije dopalo

„Za to bi u Americi išla u zatvor!" Marija Šerifović i Viki Miljković se ozbiljno zakačile: To se zove diskriminacija!
Marija Šerifović i Viki Miljković - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Posle duela Omara Džaferoskog i Sameda Džela u „Zvezdama Granda", Marija Šerifović i Viki Miljković ušle su u žestoku raspravu - nakon što je Violeta Omaru dala glas, naime, posavetovala ga je i da malo oslabi do idućeg kruga, a njenoj koleginici se to nimalo nije dopalo pa su pale i neke teške reči.

– Omare, presudile su nijanse, kod tebe mi je bila bolja emocija. I u prvoj (pesmi) i u akapela pevanju. Ali ti sada kažem jednu stvar, ukoliko do sledećeg kruga ne budeš smršao... – kazala je Miljkovićeva, pa se Šerifovićeva brzo nadovezala rečima:

Omar Džaferoski, Printscreen „Zvezde Granda"
 

– To se zove diskriminacija.

– Ne, apsolutno je podržavam. Tako je, Viki – dobacio je Đorđe David.

„Prestanite da budete zatucani!"

- To se u civilizaciji tako ne govori, prestanite da budete zatucani, nevaspitani i sve ostalo. Možda dečko ima zdravstveni problem i ne može da smrša. Niste u pravu – odgovorila je onda Marija.

Viki Miljković, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Samo hoću da kažem da postoje načini kako se to kaže da se sprovede u delo. Dakle, Omare, ako se ti osećaš lepo u svojoj koži, nemoj. A ako smatraš da ćeš se bolje kretati, disati, pevati, onda izvoli. A ne „nećeš da dobiješ moj glas ako ne smršaš", gle, u slamenom šeširu. Daj bre, šta znači to? - nastavila je ona.

- Dobro, hoćeš da me pustiš da ja kažem nešto? – pitala ju je Viki.

– Ma, neću, zato što lupaš gluposti i to je nevaspitano. Za to bi u Americi išla u zatvor, srećom pa nismo tamo. 'Ajde vodite je u ono njeno selo... - nastavljala je Marija.

- Prestani, nisi u pravu. Prvo, da prestaneš da vređaš, gospođice Marija – odgovorila joj je Viki, ali se situacija nikako nije smirivala.

– Pa ti si kandidata uvredila na nacionalnoj frekvenciji. O čemu ti pričaš, budalo? - nastavila je ona.

– Ako momku sa 22 godine, koji se bavi poslom koji se bavi, stoji na ovoj sceni, koji koliko znam nije bolestan, ništa mu ne fali. Vrlo je normalan, zdrav i prav. Ne treba da polazimo od toga da je neko bolestan, želim vam svima da ste zdravi, veseli i srećni. Znači, treba da se potrudiš da skines dva, tri kilograma, jer ne treba da izgledaš tako u tim godinama – objašnjavala je Miljkovićeva.

– Ćuti, bre, ne lupetaraj. Ja sam na dijeti bila jer imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O, Bože! To prepuštam manje talentovanim pevačicama, budite mršave, jer ne znate da pevate - uzviknula je Marija.

„Kad je Marija u pitanju..."

Marija Šerifović i Snežana Đurišić, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Potom, u žestok razgovor uključio se i Saša Popović.

- Kad je Marija u pitanju, ona je svoju popularnost i slavu stekla ovakva kakva je, verujte. Ona može da bude i debela i mršava i kakva god hoćete, to je Marija Šerifović. I verujte, kada bi Marija smršala, to ne bi bila ona – kazao je on, pa dodao:

– Želim da kažem nešto gledaocima. Ovo je peti krug, u četrnaestom krugu je finale, pazite koliko su kandidati napredovali. U petom krugu treba nekoga da izbacimo, pa treba u šestom, osmom, devetom, desetom i tako dalje. Prema tome, biće sve teže i teže.

Samed i Omar su, inače, sve uspeli da oduševe svojim izvedbama, pa su tako dobili i  maksimalan broj glasova, te nerešen rezultat 6:6, nakon čega je usledilo natpevavanje. Samed je onda posle akapela pevanja postao pobednik duela (rezultat je bio 4:2), dok je Omarov talenat privukao pažnju, pa je Popovič odlučio na kraju da pusti oba takmičara dalje.

Samed Dželo, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike