"Izabrala bih Mariju Šerifović, svi se lepe za nju!" Tanja Savić iskreno o koleginici, pa se dotakla početka karijere

31.01.2024

08:56

0

Poznata je kao veliki tremaroš, i mnogi pamte njene prve nastupe na audicijama

"Izabrala bih Mariju Šerifović, svi se lepe za nju!" Tanja Savić iskreno o koleginici, pa se dotakla početka karijere
Marija Šerifović, Tanja Savić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tanja Savić na sceni je 20 godina, a zahvaljujući "Zvezdama Granda" se afirmisala. Pevačica ne krije da ne bi postigla ovoliki uspeh da nije ovog takmičenja, a izabrala bi za mentora Mariju Šerifović, da mora sada da bude kandidat.

- Mariju Šerifović bih izabrala definitivno, svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište - ispričala je Tanja.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

 

- Definitivno da nije „Zvezda Granda“ ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put, koji sada imam. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i neverovatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške - naglasila je Savićeva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

 

Folkerka i sada ima tremu kada izađe na veliku binu, a veliku dozu iste osećala je kada je bila na audiciji za takmičenje 2004. godine.

- Sećam se audicije za „Zvezde Granda“ i čini mi se da ne bih imala tremu da sam se prethodne noći odmorila, ali sam te noći radila sa svojim bendom i bila sam nesigurna kako ću otpevati - izjavila je Tanja ranije, piše Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike