"Nije volela oca, on je sam umro!" Komšije Indire Radić otkrile detalje o njoj: Želi da proda kuću!

03.02.2024

16:25

0

Meštani kažu da se nikome nije javljala

"Nije volela oca, on je sam umro!" Komšije Indire Radić otkrile detalje o njoj: Želi da proda kuću!
Indira Radić - Copyright ATAImages/M. M.

Indira Radić tri decenije je na estradnoj sceni, ali o njenom privatnom životu se mediji i dalje raspituju. Pevačica je rođena u bosanskohercegovačkom selu Dragalovci, a u njenoj porodičnoj kući ne živi niko. Nisu sve komšije imale mnogo lepih reči za nju. Porodičnu kuću, Radićeva navodno želi da proda, a jedna meštanka je objasnila zbog čega:

- Previše bolnih uspomena. Tu je odrasla, tu je djetinstvo veže, veže je za sve.

Bivši susedi spomenuli su i Indirinog pokojnog oca.

- Dok je otac bio živ, ona nije dolazila. Nije oca volela, on je tu bio sam, sam je umro. On je bio čovek ekstra, nemam šta reći, ali šta je njoj… Mamu je volela i nju je sahranila u Brestovu, a gore oca u Osredak, i šta je sada to razdvajala - pitala se jedna susetkinja, koja je otkrila šta je još Indiri zamerala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Indira Radić

 

- Pa znaš malo ona misli da je najbogatija, nije bogata u novcu, bogata je u duši. Ne možeš proći pored nekoga i ne reći ni dobar dan, ona ovde nikoga nije podnosila. Evo možeš koga hoćeš pitati, niko je ne podnosi, takva je osoba - izjavila je komšinica.

Druga susetkinja je imala svoju tačku gledanja na pevačicu:

- Nije se promenila, kada je dolazila ovde u kuću, dok je bio otac živ, dođe, bila je okej. Ja joj oca poznajem, dolazio je kod nas, ja sam sa njim bila dobra. Mislim, stanovništvo se izmenilo, tu nisu njene komšije i narod s kojim je ona odrasla, došli su drugi, ali stvarno nema niko ništa loše da kaže, vole je svi.

ATAImages/ A.A.
Indira Radić

 

"Mlatila nas je sve u školi"

Indirin drug iz škole opisuje kako je pevačica bila žestoka u dečjim danima.

- Išla je sa mnom u školu tu, ja sam ’69 ona je ‘68. Mlatila nas, bila najjača čoveče - rekao je on, a još jedan bivši prijatelj rekao je da Indira ni sa kim ovde ona kontakt nema. Niko je nije video.

Radićeva je bila udata za čoveka koji je živeo u selu pored, Brestovu.

- Znam da je pevala kod njega kada je odlazio u JNA tadašnju. Sećam se, mislim da su bili u vezi tada, to je njen prvi čovek - izjavio je komšija.

(Blic)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike