Tiku Špica ne prepoznaju bez šešira i brkova, a ovo je njegova lepša polovina: Plavuša osvojila srce glumca! (FOTO)

03.02.2024

00:10

0

Ispričao je i zanimljivost zašto je odbio ulogu u seriji "Lud, zbunjen, normalan"

Tiku Špica ne prepoznaju bez šešira i brkova, a ovo je njegova lepša polovina: Plavuša osvojila srce glumca! (FOTO)
tika špic, predrag smiljkovic - Copyright Instagram printscreen/predragpepi.s

Glumcu Predragu Smiljkoviću karijeru je definitvno obeležila uloga u seriji "Porodično blago", koja je i dan-danas popularna, a on kaže da ga bez šešira i brkova u javnosti skoro i ne prepoznaju.

Tika Špic i Bata Đoša tako su sve do smrti glumca Bogoljuba Mitića bili tandem, ali je Smiljković u jednom od intervjua priznao i da se odmakao jedno vreme od kolege s kojim se bio i okumio. Iako je Predrag krstio Đošinu decu, nije mu se kasnije dopao njegov život zbog alkohola, pa su tako skoro i prekinuli druženje.

 

 

Od Đoše se bio udaljio

- Đošu sam venčao i krstio njegovu decu Nataliju i Olgu. Nije me slušao, a blagovremeno sam apelovao da se mane alkohola i estrade. Sećam se da kada smo počeli da se bavimo ovim poslom, on je imao 99, a kada je umro 160 kilograma. Taj podatak govori kojim načinom života je živeo - tvrdi glumac, pa nastavio o njegovom tadašnjem narušenom zdravlju koje ga je odvelo u smrt.

Printscreen/YouTube
Bata Đoša i Tika Špic

- Pošto je imao tromb, lekari su ga upozoravali, ali on nije slušao ni njih. Mi smo se zbog toga jedno vreme i malo udaljili jer moje pravilo je da kada se radi, alkohola nema. Nije želeo da se vrati na pravi put - objasnio je čuveni Tika Špic

Odbio ulogu homoseksualca

Malo ko bi odbio ulogu zbog principa i to je priznao kada je trebalo da bude angažovan u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

- Nisam sebe mogao da povežem sa tom ulogom, a činilo mi se i kao neprijateljski čin prema mojoj domovini, tako da nisam prihvatio ponudu. Verovatno bi većina tu ulogu prihvatila zbog visokog honorara, ali ja imam svoje principe - rekao je Smiljković za Blic.

Printscreen/YouTube
Predrag Pepi Smiljković sa lepšom polovinom

Nije poznato da li je Pepi danas oženjen, ali se na njegovom Instagram profilu mogu videti fotografije sa, verovatno, njegovom lepšom polovinom. Lepa plavuša na više fotografija pozira uz glumca, s kojim je često u društvu prijatelja.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike