Mili s pokojnim ocem nije imao poseban odnos: Odrastao sam uz tri žene, a majka mi je bila zverina!

02.02.2024

09:50

0

Početkom devedesetih, inače, ona je nosila titulu mis šarma Jugoslavije

Mili s pokojnim ocem nije imao poseban odnos: Odrastao sam uz tri žene, a majka mi je bila zverina!
Marko Milivojev Mili - Copyright ATAImages/M. P.

Marko Milivojev Mili prisetio se teškog životnog perioda kada je ostao bez oca Vladimira, rekvizitera, koji je poginuo na radnom mestu. U razgovoru s jednim medijima reper je objasnio, međutim, kako je za života uspeo mnogo prisniji odnos da ostvari sa svojom majkom.

Njoj je uvek sve mogao da kaže.

- Ja sam emotivac, to kako se predstavljam sam ja, hladan, ali to je neki bedem. Nisam nikada bio drukara i izdajica, kao što se pričalo. Veran sam ljudima koji su tu za mene, uvek pokažem da mogu da vratim istom merom. Što se mog oca tiče i tu je došlo do neki nesporazuma, a sve zbog tračeva. Poginuo je na radnom mestu, tu je komplikacija, nije bilo osigurano, javio mi je brat, ali ja nikada nisam imao neki odnos sa njim. Odrastao sam uz tri žene, moja majka je legenda bila i zverina, mogao sam svašta i sve da joj kažem - kazao je Mili za „HypeTV", govoreći i o majci Mirjani koja je, podsetimo, početkom devedesetih nosila titulu mis šarma Jugoslavije, a zbog svoje lepote i harizme svojevremeno je bila „zaradila" i ulogu u jednom spotu Miroslava Ilića.

Marko Milivojev Mili, ATAImages/Antonio Ahel
 

Sa druge strane, reper je ispričao i što se ne bi priključio nekoj rijaliti ekipi, te i šta misli o devojkama koje već učestvuju u ovom formatu.

- Nikada ne bih bio sa rijaliti učesnicama, nekako su mi ti svi rijaliti učesnici kao beskućnici, te devojke su lake i nisu moj kalibar. Ne bih sebe tamo mogao da zamislim, jer volim svoj mir. Sve preko toga bi mi izazivalo nervozu - izjavio je za pomenute medije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike