Hrvatica koja nastupa na srpskoj "Pesmi za Evroviziju" ponovo na meti negativnih komentara: "Umetnici nemaju poreklo i državljanstvo" (FOTO)

01.02.2024

22:15

0

Muzika joj je jedina religija

Hrvatica koja nastupa na srpskoj "Pesmi za Evroviziju" ponovo na meti negativnih komentara: "Umetnici nemaju poreklo i državljanstvo" (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Martina Vrbos, pevačica hrvatskog porekla, uskoro će nastupati na Pesmi za Evroviziju i takmičiti se sa ostalim kolegama u borbi za predstavljanje Srbije na Evroviziji. Mnoge je začudilo da je odlučila da nastupa na PZE umesto hrvatskoj Dori, ali je ona nedavno otkrila da živi u Srbiji, ima naše državljanstvo i da je granice u političkom smislu ne zanimaju.

Međutim, negativni komentari na njen račun su nastavili da se nižu, zbog čega se ona ponovo oglasila na Instagramu.

 

 

- Ja sam Martina Vrbos, umetnica, pevačica. Da li ste znali da umetnici nemaju poreklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Da li ste znali da umetnici ne znaju ni za boju kože? Da li ste znali da je umetnicima u muzičkoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vreme je da svi shvate da (potencijalno) Srbiju na "Evroviziji" u Malmeu neće predstavljati Hrvatica, već pevačica, umetnica, koja je u klubu "Quincy Jones" pevala pred velikim muzičkim imenima u publici i nisu me pitali ko sam i odakle sam - navela je, pa zaključila:

- Sada vi meni recite ko sam ja i ko će, u slučaju da pesma "Da me voliš" pobedi, predstavljati Srbiju u Malmeu?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike