„Još samo da se ostvarim kao roditelj" Vuk Kostić otkriva planove za budućnost: Morao je da proda očevu jedrilicu!

01.02.2024

10:45

0

Skladan brak takođe mu je velika želja

„Još samo da se ostvarim kao roditelj" Vuk Kostić otkriva planove za budućnost: Morao je da proda očevu jedrilicu!
Vuk Kostić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vuk Kostić maksimalno je zadovoljan svojim poslovnim dostignućima. Sada, glumac naglašava, zdravlje mu je visoko na listi prioriteta, a posebno bi voleo i da se ostvari kao suprug, te roditelj.

- Sreća je u malim stvarima, nije srećan onaj ko mnogo ima, nego onaj kome malo treba. Valjalo bi da dobijem dete, to je jedino što mi je bitno. Ostvario sam se kao glumac, ne patim od toga da budem uspešniji. Danas ne smeš mnogo da pričaš o tome da si srećan, odmah počnu da te mrze. Volim stvari koje imam i negujem, zdravlje mi je bitno i još samo nedostaje to ostvarenje roditeljske uloge - kazao je on za jedne medije, ali nije se tu i zaustavljao.

Vuk Kostić, ATA Images/Milan Maričić
 

- Odrastao sam gledajući skladan brak i svi oko mene ga imaju. To je prvo ono što utiče na tebe, svi moji kumovi imaju skladan brak. Moraš da imaš neki cilj, ali biće onako kako bude. Voleo bih, to je moja želja, takav je bio moj ćale prema meni i moja majka prema ocu. Brak je sveta tajna, kad ste jedno. Ljudi se ugledaju na odnose u porodici, ugledaju se na roditelje. Moj tata je držao moju mamu kao malo vode na dlanu, ja bih tako isto voleo.

S druge strane, Kostić voli da provodi svoje vreme u prirodi. Od dela jednog honorara kupio vikendicu na Mokroj Gori, a jedrilicu, koju je nasledio od oca, morao je da proda.

- Da, kupio sam vikendicu, ali to su bile druge godine. To vreme ne znam da li će se vratiti, voleo bih to, naravno, ali ne verujem. Jedrilica je pripadala tati. Prodao sam je očevom drugu jer nisam mogao da plaćam ležarinu. Da sam plaćao ležarinu, to bi bilo preskupo. Nije ona preterano vredna, a ja svakako imam preko leta za plovidbu par čamaca i ribaricu - istakao je, pa dodao:

Vuk Kostić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - objašnjavao je on.

(Story)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike