Ko je misteriozni suprug Lene Kovačević: Biznismena sa kojim ima sinove ne eksponira u javnosti, a pravi je dasa! (FOTO)

31.01.2024

00:08

1

Porodicu čuva samo za sebe

Ko je misteriozni suprug Lene Kovačević: Biznismena sa kojim ima sinove ne eksponira u javnosti, a pravi je dasa! (FOTO)
Lena Kovačević - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Pevačica Lena Kovačević je dugi niz godina na estradi, ali ono što joj je bilo važno jeste da razdvoji posao i privatan život. U tome je i uspela jer njen suprug nikako ne voli da se eksponira.

Lena je u braku sa biznismenom Veljkom Brčinom od 2011. godine. Skladnu zajednicu upotpunili su dvojica sinova - Todor i Vuk.

Iako su više od decenije zajedno, on nikako ne voli da se pojavljuje na javnim događajima, što ide uz Lenin opis posla, a ona njegovu odluku poštuje. 

- Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela. Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim. Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu za to da se slikaju. Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna - rekla je jednom prilikom Lena. 

Mnogi smatraju da je Veljko pravi dasa, a kako Lena ističe, oboje su strastveni ljubitelji umetnosti.

ATAImages/ A.A.
Lena Kovačević

– Oboje volimo umetnost i delimo veliku strast prema muzici. On je veliki ljubitelj akustike i najviše voli naše pesme da čuje uzivo. Veliku energiju daje činjenica da sam uvek imala svoj prostor unutar ljubavi i unutrašnji svet koji razume. Za ljude koji se bave našim poslom to je ogromna podrška - istakla je ona tada.

Lena će se, inače, takmičiti ove godine na "Pesmi za Evroviziju '24" i to numerom "Zovi me Lena", a da li će uspeti da odnese pobedu i predstavlja Srbiju u Malmeu na "Evroviziji" i hoće li je suprug pratiti, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike