Komplimente ne prihvatam s osmehom! Lena Kovačević o mužu, deci i pesmama u kojima se pronalazi

26.07.2021

09:58 >> 10:07

0

Autor: M. Gudžulić

Porodica joj je, ističe, najveći pokretač i odatle crpi svu snagu kako na privatnom tako i na poslovnom planu

Komplimente ne prihvatam s osmehom! Lena Kovačević o mužu, deci i pesmama u kojima se pronalazi
Lena Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Iako važi za jednu od najlepših žena sa domaće javne scene, Lena Kovačević, prema njenim rečima, „ne ume da prihvati kompliment s onim ,hvala’ osmehom”. S druge strane, u razgovoru s medijima priznaje da joj je porodica veliki pokretač kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

– Iskreno nikada mi to nije bilo u fokusu. Zahvalna sam na komplimentima i nisam neko ko ih prihvata bez osećaja stida. Prosto sam tako satkana. Ne umem da prihvatam komplimente sa onim velikim „hvala” osmehom – počela je razgovor Lena.

Sa suprugom Veljkom Brčinom i sinovima Vukom i Teodorom retko kad se pojavljuje u javnosti, ali oni su „odgovorni” za to što s ponosnom može da kaže da je srećna žena.

Pročitajte još:

– Zahvalna sam na mojoj porodici. Tako je bilo i kad sam bila devojka i danas kad imam svoju porodicu, ona je centar svega za mene – ističe za „Blic” džez pevačica.

S obzirom na to da su retki i momenti kada njen suprug i ona zajedno prisustvuju nekom gradskom događaju, Lena priznaje da od njega uvek ima veliku podršku u poslu i da joj to mnogo znači.

– Oboje volimo umetnost i delimo veliku strast prema muzici. On je veliki ljubitelj akustike i najviše voli naše pesme da čuje uzivo. Veliku energiju daje činjenica da sam uvek imala svoj prostor unutar ljubavi i unutrašnji svet koji razume. Za ljude koji se bave našim poslom to je ogromna podrška.

Lena Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Nedavno, inače, objavila pesmu „Beograd”, pa kaže da se u mnogim delovima ove numere pronašla.

– Ova pesma je za mene toliko važna, kao i sve, ali posebno zato što je drugačija od ostalih sa albuma „Cafe” koji treba da izađe na jesen. Akcenat je zapravo na duetu koji će izaći sa divnim turskim izvođačem Barbarosom, za njihovo izdanje. Tako da je priča sa ovom pesmom drugačija od ostalih. Autor muzike je Darko Dimitrov, a teksta je napisao Vladimir Danilović. Tim sa kojim sam uradila puno pesama koje volimo i svaka je posebna.

Kako u pesmi kaže: „Šetam se ulicom gde srela sam te”, pa upitana koliko joj se puta ova situacija desila dok je bila mlada i pre nego što je upoznala supruga, odgovorila je:

– Odrastala sam na ulicama Beograda, upoznavala ljude, upoznavala grad… Tekst je sasvim tačan kad kaže: „Tajnu znaju tvoje ulice”.

Lena je godinama živela u Holandiji, ali joj se svakako dešavalo da „pati” za Beogradom.

– Nostalgija me je tresla definitivno. Maštala sam o tome da Beograd bude moja baza. Tu je moja porodica, ljudi koje volim, oni kojih više nema sa nama, a ulice Beograda me podsećaju na njih – naglasila je ona.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti