"Imala sam crvene pečate po glavi, grudima i stomaku!" Ema Radujko progovorila o zdravstvenom problemu: Telo je htelo da mi izađe iz kože

30.01.2024

08:17

0

Previše se sekirala zbog stvari koje su joj se događale

"Imala sam crvene pečate po glavi, grudima i stomaku!" Ema Radujko progovorila o zdravstvenom problemu: Telo je htelo da mi izađe iz kože
Ema Radujko - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ema Radujko imala je jedan zdravstveni problem u proteklom periodu i kako je rekla, bilo joj je jako teško. Pevačica je otkrila da se radi o kožnoj bolesti, koja joj je zahvatila velike delove tela.

- Prošle godine sam bila pod tolikim stresom, da sam dobila jednu kožnu bolest, pitirijaza se zove. Jedno osam meseci nisam mogla da izlečim to. To je bilo svuda po telu, pečati oko glave, oko kose, rekli su mi da može kosa da mi opadne. Imala sam po grudima, po stomaku, to je bilo crveno, peče, izgleda kao psorijaza, imaš po celom telu - ispričala je Radujko.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ema Radujko

 

Ema je tada imala emotivne probleme, a jedan od glavnih bio je raskid sa tadašnjim partnerom.

- Nisam uspela ovde da izlečim, bilo je užasno, bilo mi je teško da prihvatim sebe takvu. Okidač je bio period odrastanja, dosta sam radila, bila sam i u jednom odnosu... Jako sam emotivna, teško podnosim razilaženje,rastanke... Previše sam shvatala stvari lično. Telo je htelo da izađe iz moje kože, koliko sam bila pod stresom - izjavila je pevačica u emisiji "Why So Serious".

Podsetimo, Ema Radujko veću popularnost stekla je protekle godine svojim pesmama, ali i provokativnim nastupima.

Printscreen / Youtube / SevenSky
Ema Radujko

 

- Ja sam ono što jesam i srećna sam što sam to što jesam. Sigurno se za grad ne bih obukla kao za nastup. Nemaju roditelji šta da mi govore. Ja moje kostime smišljam... Naravno da se mimo nastupa neću takva pojaviti. Furam svoju priču, roditelji su me podržali jer su i oni svesni da... Ne znam kako to da ti objasnim. Da mi brane i da me kritikuju, verovatno to ne bih radila, ali dovoljno sam odrasla da sama razmišljam o nekim stvarima - priznala je Radujko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike