"Sad je kost i koža, a nekad je retko kad bio trezan": Komšije Milića Vukašinovića o njegovom zdravlju, tvrde da se skroz promenio

28.01.2024

17:43

0

Roker se suočio sa teškim stvarima

"Sad je kost i koža, a nekad je retko kad bio trezan": Komšije Milića Vukašinovića o njegovom zdravlju, tvrde da se skroz promenio
Milić Vukašinović - Copyright Milić Vukašinović Printscreen „Zornjak", Red TV

Milić Vukašinović se već mesecima bori sa lošim zdravstvenim stanjem, a nedavno je otkrio da se situacija kreće nabolje. To su potvrdile i njegove komšije. 

Oni su, naime, u poslednje vreme sretali Milića i njegovu surpugu Suzanu, pa su otkrili kakvo je trenutno stanje rokera.

- Uvek je bio mršav, ali je sada kost i koža, pa sam se uplašio da mu je još gore, ali on kaže da sada ide malo nabolje. Pohvalio mi se da možda neće ni morati na tu drugu operaciju srca što je dobra vest. Svašta ga je snašlo, ali moramo biti iskren, njegov način života je došao po danak - kaže komšija koji već dugo poznaje Milića, pa se seća i kakav je bio u mladosti:

Printscreen Blic tv
Milić Vukašinović

- Retki su bili momenti kada je on bio trezan ili bez opijata. Zavideli smo mu što živi 200 na sat, ali sada on zavidi nama na zdravlju i vitalnosti. On je u duši dobar čovek iako ga mnogi tako ne doživljavaju zbog psovki i “poganog” jezika. Suzana ga je smirila i sredila. Da ona ne brine o njemu, ko zna šta bi bilo sa njim odavno. Ona je narodska žena, uvek se lepo javi i popriča.

U obližnjoj prodavnici kažu da Suzanu viđaju češće, a da su Milića videli davno.

- Pitali smo je kako mu je sada, zakačio ih je bio neki virus pored svega što im se desilo. Ali bore se. Ona dolazi često, kupuje namirnice i sve što im je potrebno. Jedina razlika, što njemu više ne kupuje cigarete, prestao je da puši kada je shvatio da može da ostane bez noge - kaže radnica dok jedna od mušterija dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana

- Videla sam ga jedan dan, mislim da se vraćao iz bolnice. Nosio je masku i izlazio iz taksija sa Suzanom. Lagano se kretao, ona ga je pridržavala. Promenio se, ali kažu da mu je sada malo bolje. Moja ćerka je juče srela Suzanu, pa joj je rekla da se izvukao. Drago mi je zbog njega, težak je to život kada izgubiš dete.

U kraju svi znaju da je Milić imao zdravstvenih problema i svi su nudili pomoć.

- Hteli smo da pomognemo, ko kako može. Iako je često iritirao komšije vikanjem i svirkama u stanu, sve mu se to briše jer je umetnik - kaže komšija, a drugi se nadovezuje da se kod Milića sve promenilo kada mu je preminula ćerka:

Youtube screenshot / Jutarnji program TV Happy
Milić Vukašinović

- Nismo znali ni šta da mu kažemo, ni čime da ga utešimo. Kretao se kao senka. Ćutao je i često sedeo tu na klupici sa pogledom u daljinu. Nismo navikli da je on tako tih. Od bučnog čoveka samo je uvenuo. I kada smo mu izjavljivali saučešće, skoro da nije imao reči. Teško je bilo gledati ga takvog, onda se i razboleo. Prosto nije isti čovek.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike