Supruga Milića Vukašinovića kroz suze o rokerovom zdravlju: Imao je blaži infarkt, 25 dana sam bila u bolnici sa njim

18.09.2023

14:40

0

Suzana kaže da je veoma težak period iza njih

Supruga Milića Vukašinovića kroz suze o rokerovom zdravlju: Imao je blaži infarkt, 25 dana sam bila u bolnici sa njim
Suzana Vukašinović - Copyright Printscreen/Blic TV/Moj dan, Blic dan

Roker Milić Vukašinović pre četiri dana je napustio bolnicu. Iza njega i njegove supruge Suzane je težak period budući da je Milić imao operaciju aneurizme, a čeka se i da mu ugrade stent, jer mu je i srce oslabilo.

O njegovom zdravlju i oporavku kroz suze je pričala supruga Suzana, koja kaže, da se ne odvaja od Milića, baš kao što nije ni on od nje kada je ona bila u sličnoj situaciji. 

- Na desnoj nozi je imao aneurizmu, terala sam ga da ide kod lekara, on je odbijao jer je mislio da je masno tkivo i jedan dan smo otišli u bolnicu kada je počela noga da ga boli. Bila je jako velika i pred pucanjem, njega ne bi bilo da je pukla aneurizma. Morao je hitno na operaciju. Operisan je i dobro se oporavljao posle operacije, ali posle dugog ležanja u bolnici, većina ljudi kod nas zakači tu bolničku bakteriju, klostridiju. Ona je jako opasna i može da bude smrtonosna, i od toga je sve krenulo. Imao je blaži infarkt i upalu pluća, bio je jako loše... Bio je osam dana na intenzivnoj nezi sa kiseoničkom potporom, pa je prešao na poluintezivnu negu, pa je na kardiologiji bio zbog oslabljenja srca i sada čekamo stentove da se ograde - ispričala je Suzana kroz suze i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Suzana i Milić Vukašinović

- Jako je težak period iza nas, nekada se pitam kako sam izdržala sve, ali sam znala da moram da se borim i da naša ljubav mora da pobedi. Ja sam se operisala pre nekoliko godina, bila sam loše, tada me je kupao, sušio mi kosu, shvatite da ste jedno za drugo tu i kada je dobro i loše.

Na pitanje kako se on sada oseća dok čeka operaciju, Suzana kaže.

Milić Vukašinović - Copyright Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV
Milić Vukašinović

- Teška je situacija i zbog njegovih godina, kada mi kaže da nema snage, a ja pitam šta je sa mnom? Onda on kaže da će da gura zbog nas. Svu snagu sam ulagala i pozitivnu energiju, vera u Boga ima isto velikog uticaja, sve je u božjim rukama. Spremam mu zdravu hranu, posle dva dana je počeo da ustaje, obrije se, kupa, sve može sam, funkcioniše dobro. Jako voli meso i sada mu to teško pada jer je sve dijetalno - priča Milićeva žena. 

Kako kaže, uz njega je bila i dan i noć.

ATAImages/ G.A.
Milić Vukašinović

- Ništa mi drugo nije bitno, osim da on bude dobro. Izašao je iz bolnice. Ima volju sada i malopre smo pričali, kaže: Znam da moram da se borim zbog tebe. Bila sam od jutra do mraka u bolnici, vratim se kući na sat vremena samo da se okupam, 25 dana sam bila u bolnici, to je bila moja destinacija.

Kako se saznalo, Aco Pejović je prvi ponudio pomoć Miliću Vukašinoviću

- U trenutku nisam prepoznala glas, kada vidite nepoznat broj, izbezumite se. Njegova želja da dođe do mog broja i da me pozove, mi je bio šok. Pitao me je da li može da pomogne, to me je zaista trglo i oduševilo. Svi znamo da je veliki humanitarac. Za sve ovo vreme, zvao je Raka Marić, Perica Stojanović, naš bubnjar iz prve postave Vatrenog poljupca, Hanka Paldum, bili su na vezi sa mnom i dan i noć, oni su bili moj vetar u leđa. To su dugogodišnji prijatelji sa kojima nismo prekidali kontakt. Da nije bilo tih ljudi, i kada je Mića imao onu tragediju, ne bismo izgurali - kazala je Suzana u emisiji „Moj dan, Blic dan”

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike