"Moglo je biti drugačije da me je poslušala da ne pravimo decu": Emotivna ispovest Milića Vukašinovića o ćerki i supruzi

07.01.2024

21:38

0

Uspešno se oporavlja

"Moglo je biti drugačije da me je poslušala da ne pravimo decu": Emotivna ispovest Milića Vukašinovića o ćerki i supruzi
Milić Vukašinović - Copyright Milić Vukašinović Printscreen „Zornjak", Red TV

Milić Vukašinović proslavio je danas sa suprugom Suzanom Božić, koji inače nije slavio kao dete iz komunističke porodice.

- Odrastao sam u strogo komunističkoj porodici i samim tim nisam ni kršten, niti sam vernik, što ne znači da ne volim našu pravoslavnu veru i sve što ide uz nju. Pošto je Suzana vernik, slavimo pravoslavni Božić zajedno i uklopio sam se - rekao je Milić.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ćerka Maja preminula pre četiri godina

Poznato je da mu je naslednica Maja preminula pre nekoliko godina, te praznici posebno bude uspomenu na nju.

- Praznici su posebni u životu svakog čoveka pa samim tim i uspomene utiču na to pojačano doživljavanje istih. Posebno je bolno kada izgubite nekog svog bliskog, a naročito rođeno dete i baš zbog toga ni jedan praznik nema više nikakvu draž, ako sam taj praznik slavio sa svojim detetom koga više nema - istakao je bivši roker.

Milić je potom istakao i da li razmišlja o tome da je nešto moglo biti drugačije.

- Nema šta da se preispitujem, jeste moglo biti drugačije da me je moja prva žena Vera, a Majina mama, poslušala da ne pravimo decu jer sam znao da će moje dete naslediti moju genetiku, prirodu i narav sadržanu u besomučnom preterivanju u svakom doživljaju života, pojačanom opijatima... Sebi nisam mogao da uskraćujem to po cenu života, pa je bilo ono: “Ko preživi pričaće”, ali moja ćerka nije preživela i znao sam da će to tako da bude i nisam mogao tu ništa da promenim.

Printscreen Blic tv
 

Supruga Suzana mu je najveća podrška

 

Nakon prvog braka mislio je da se više nikada neće oženiti, ali onda je upoznao Suzanu koja mu je danas najveća podrška. 

 

- Kada sam izašao iz prošlog braka, zakleo sam se da se više neću ženiti, ali se desila Suzana. To je bilo nemoguće izbeći jer sam prvi put osetio stoprocentnu sigurnost u osobu koja sebe daje bez ostatka, a to smo oboje proverili šestomesečnom komunikacijom na Fejsbuku. Posle toga je Suzana iz Smedereva došla u Beograd i evo već četrnaestu godinu živimo zajedno svoju ljubav veću od života - rekao je roker, te objasnio da bez zadrške troše novac. 

- Uvek sam smatrao da stvarno talentovani ljudi neminovno ostvare velike karijere, ali nikad nisam dozvolio da mi karijera kroji moju iskonsku prirodu koja je sklona preterivanju i uživanju do daske bez obzira na posledice. Deviza mi je bila: Pare imaju smisla samo ako se besomučno troše, bez zadrške, kao u sek*u, jer ako se u sek*u javi zadrška iliti misao, gotovo je.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Život u Londonu

Malo je poznato da je jedan period života proveo u Londonu, a ne krije gde je potrošio sav zarađeni novac. 

- U London sam otišao da živim da bih postao autentični autor i izvođač muzike na svetskom nivou, što sam za tri godine i uspeo. Hteli su od mene da prave svetsku zvezdu, ali me je moja neobuzdana narav sprečila u tome. Po povratku iz Londona sam napravio veliki uspeh sa narodnim pesmama koje je pevala Hanka Paldum. Toliko sam para zaradio, da me ništa nije interesovalo osim opijanja, razvrata i bluda. Pa kad dođem sebi, što je bilo retko, svirao sam teški rok sa mojom grupom Vatreni Poljubac - rekao je Milić.

ATAImages/Milan Maričić
 

Komplikovana operacija

Milić je prošle godine imao zdravstvene poteškoće, a uprkos lošim prognozama, uspeo je da se oporavi.

- Operacija noge je bila vrlo komplikovana, ugrađena mi je veštačka vena, ali s obzirom na to da mi je imunitet oslabio, doživeo sam infarkt i srećom su doktori brzo reagovali i spasli mi srce. Sada moraju da mi ugrade stentove u srčane krvne sudove koji su oštećeni i nisu to još uradili jer sam morao u međuvremenu da popravim krvnu sliku. Srce se sada vratilo u normalu, čekam 17. januar da doktori donesu odluku da li će mi na kraju trebati stentovi - rekao je i dodao:

- Najteže mi je bilo kada se nije znalo da li će mi spasti nogu ili će je amputirati. Kada sam shvatio da je spasena, nisam se puno radovao jer sam imao nesnosne bolove mesec i po dana non-stop. Vizija da ću opet stati na binu i svirati rokenrol me je terala da izdržim nemoguće, a i srce mi je na kraju vratila u normalu - zaključio je on za Blic.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike