Plakala sam, pojavili su se strahovi! Milica Kon o teškom periodu i operaciji

05.08.2021

20:00 >> 20:15

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je pre samo dve nedelje imala hiruršku intervenciju zbog promena na dojci

Plakala sam, pojavili su se strahovi! Milica Kon o teškom periodu i operaciji
Copyright Milica Kon, Printscreen Youtube/Venčanje od A do DA

Voditeljka i supruga muzičara Marka Kona, Milica Kon, nedavno je šokirala javnost rekavši da je imala ozbiljnu hiruršku intervenciju.

Naime, Milici su uočene promene na levoj dojci zbog čega je operisana, a voditeljka je sada podrobnije objasnila šta se zapravo desilo.

– Ja nisam bila bolesna, nisam bolesna niti sam bila. Ja sam bila na jednoj redovnoj kontroli grudi, gde je došlo do neke promene nečega što smo mi već pratili i samim tim je preporučeno da ja po hitnom postupku odem na magnetnu rezonancu, kod hirurga jer je došlo do neke čudne promene i nije moglo da se ustanovi tačno šta je, u suštini sve je okej, ali da ne nagađamo. Tako da ni jednog momenta ja nisam bila bolesna – rekla je Milica i objasnila kako se izborila sa strahovima koji su joj se tada javili:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌸 Milica Kon 🌸 (@milicakon)

– Moja mama je imala tri puta karcinom dojke, tako da sam ja samo rekla ’’Ja nisam moja mama, ja ne prihvatam i ne pristajem da budem bolesna,’’ i onda ti se javi taj strah, daš deset minuta, malo se isplačeš i kažeš ne! Ovo si ti, samo pozitivno, jer je jako važno u tim momentima da ne padneš i da ne upadneš u tu zamku, da te ne povuče taj strah dole, onda nastaju filmovi u glavi – iskrena je Milica koja je dodala da kada se našla u bolnici i na operacionom stolu sve se promenilo i umirilo:

– Desio se zen, ja sam se tu potpuno opustila. Onog momenta kada su oni mene ujutru u sedam primili, ja sam bila kao u banji, kao na odmoru, više nije bilo ni panike ni nervoze, tu sam se opustila, tu sam osećala da sam bezbedna da sam sigurna, sad će to da se reši i gotovo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌸 Milica Kon 🌸 (@milicakon)

Milica je za kraj za Republiku rekla i da je nakon prvog razgovora sa lekarom sve prvo ispričala svom suprugu Marku, koji joj je bio najveća podrška u celom procesu. Ona je od njega zatražila samo da decu ograde od čitave situacije, što su i učinili.

– Ono što je osnovno i glavno jeste redovna kontrola jer sve što se otkrije na vreme je rešivo – uputila je voditeljka svima topli savet za sam kraj.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike