"Mala deca i nespavanje brzo ubiju strast": Naša voditeljka o ljubavnom životu partnera i nakon što postanu roditelji

22.01.2024

08:44

0

I dalje je posvećena suprugu

"Mala deca i nespavanje brzo ubiju strast": Naša voditeljka o ljubavnom životu partnera i nakon što postanu roditelji
Tijana Prica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Tijana Prica već 16 godina je u ljubavi sa svojim partnerom sa kojim ima dvoje dece. Jednom prilikom govorila je o važnosti održavanja odnosa među partnerima i nakon što dođu naslednici. 

- Svako je individua za sebe. Morate imati vreme za sebe i organizovan vikend, jer mala deca, nespavanje i slično, mogu brzo da ubiju strast. Poenta je biti na visini zadatka. Kada deca spavaju, nema više priča o vrtiću i problemima, tad više nismo muž i žena, već momak i devojka, partneri. Ta dva sata moramo da imamo za nas - rekla je voditeljka Tijana Prica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

 

Naime, Tijana smatra da je njihovoj vezi pomoglo to što nigde nisu žurili, te su različite sitacije pomogle u oplemenjivanju veze. 

- Mi nismo živeli zajedno, tek kada smo se venčali posle deset godina, počeli smo da živimo zajedno i po mom mišljenju je to jako dobro. Imali smo prekretnicu, sad imamo narednu fazu, pa nam nije dosadno posle deset godina. Onda su došla deca, to je treća faza. Kada ulazite iz faze u fazu, to su sitnice koje oplemenjuju vezu i to je novo iskustvo - zaključila je voditeljka jednom prilikom u emisiji "Magazin in".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike