Edita Aradinović šokirala snimkom! Spomenula jednog bivšeg dečka: Neka me pozove psihijatar!

23.01.2024

08:30

0

Veoma burno je reagovala i kada joj je nekadašnji partner poslao cveće

Edita Aradinović šokirala snimkom! Spomenula jednog bivšeg dečka: Neka me pozove psihijatar!
Edita Aradinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Edita Aradinović privlači pažnju medija ljubavnim životom, a na društvenim mrežama kruži jedan njen snimak u kojem indirektno spominje bivšeg partnera.

Naime, u videu, za koji se ne zna od kada datira, pevačica je u kućnom izdanju skidala šminku sa lica, pa je izgovorila sočne reči o nepoznatoj osobi, sa kojom je bila u vezi. 

ATAImages/ A.A.
Edita Aradinović

 

Na početku snimka je kroz smeh pokušala da sakrije svoje razočaranje, a mnogi su bili šokirani onim što čuju.

- Luda sam, za koga se ja snimam. Jao, Bože dragi, nek me Bog pogleda i psihijatar sutra da me pozove i objasni šta mi se desilo. Da li je ovo sujeta? Ja ne znam šta je ovo. Da je ljubav, rekla bih: "J**em mu mater, volim ga!" - počela je Aradinovićeva, a onda je istakla jedno.

- Šokirana sam sa kakvim likom sam bila. Nisam osoba koja bi sada bila sa takvim čovekom. U svakom smislu te reči. Ljudi postoje, kako sam ovo rekla... I ja postojim, kao i vi, da bismo služili jedni drugima, ali istinski - rekla je zbunjeno.

Podsetimo, Edita je nedavno imala nastup u jednoj diskoteci gde je dobila cveće koje joj je poslao jedan bivši momak.

 

@balkanska_kafana_ Edita Aradinovic dobila cvece od bivseg decka, njena reakcija je HIT!!! #fyp #tiktok #viral #editaaradinovic ♬ original sound - 👑Balkanska kafana👑

 

- Ako može neko da snimi, bilo bi divno. Želim da mu poželim, da kažem, da me boli k*ta i da se nikad neću pomiriti sa njim! D**aj ga! - uzviknula je, što je takođe šokiralo publiku.

Bivšem pojela karticu

Pevačica ume da bude impulsivna, pa je jednom prilikom otkrila šta je uradila kada je saznala za neverstvo jednog bivšeg partnera.

- Ja sam mu našla poruke u telefonu, slagao je da me nije prevario, ja sam poverovala. On je izmislio priču da mu je ispao telefon, da su našli neki vaterpolisti, pa su vratili. Stigla mu je poruka od nje, ja sam uzela telefon, razbila i pojela sim karticu, a nije bila mikro sim, nego ona veća - izjavila je ranije Edita.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike