Dara Bubamara se oglasila nakon snimka zbog koga su je napali: Ja sam im dala auto, ali na snimku nije Kosta

19.01.2024

22:10

2

Pevačica tvrdi da je reč o nesporazumu

Dara Bubamara se oglasila nakon snimka zbog koga su je napali: Ja sam im dala auto, ali na snimku nije Kosta
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kosta Kesić, sin Dare Bubamare objavio je večeras snimak iz luksuznog automobila, što je izazvalo veliku pažnju kod javnosti. 

Naime, pevačicu su napali jer je njen sin maloletan, tačnije ima 15 godina, što znači da nema vozačku dozvolu, pa se tim povodom oglasila i Dara. 

Ona je objasnila da na spornom snimku nije njen sin, nego njegov drug, kao i da Kosta zna da vozi, ali ne ulazi u saobraćaj. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa. Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto - rekla je Dara za "Informer".

Podsetimo, na pomenutom snimku radilo se o automobilu marke "Mercedes", te su mnogi povezali da je Kosta nasledio ovu strast od majke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike