"Sećam ga se dobro": Pogledajte spot Dare Bubamare u kome se pojavio Janjušev brat (VIDEO)

26.12.2023

18:48

0

Pevačica zatečena

"Sećam ga se dobro": Pogledajte spot Dare Bubamare u kome se pojavio Janjušev brat (VIDEO)
Dara Bubamara - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša nedavno je izvršio samoubistvo, a što je šokiralo javnost. Još uvek nije poznato šta je pravi uzrok njegove smrti, ali se nagađa da je mogući motiv Internet nasilje koje je trpeo

Malo je poznato da smo pre nekoliko godina imali priliku da vidimo Mihaila u spotu Dare Bubamare, a reč je o pesmi "All Inclusive". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Inače, pevačica se juče oglasila i priznala da ju je vest o smrti 27-godišnjaka šokirala. 

- Ja sad sada saznala za ovo, svakako mi je žao, nismo bili bliski, statirao je kod mene, bez obzira na to, strašno mi je ovo što se dogodilo. Sećam se tog dečka dobro, samo to mogu da vam kažem - prokomentarisala je Dara za Republiku.

Podsetimo, kako su preneli mediji, Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu u Beogradu nakon što je navodno samoubistvo izvršio vešanjem. Mesecima unazad on je bio meta uvredljivih komentara na Internetu koji su mu bili upućeni nakon što su procurile njegove eksplicitne fotografije sa sajta za odrasle "OnlyFans".

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike