"Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti Vasiliju Ostroškom": Jovana Jeremić o planovima sa biznismenom Draganom

11.01.2024

20:30

0

Objasnila simboliku ovog zanata u njenom životu

"Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti Vasiliju Ostroškom": Jovana Jeremić o planovima sa biznismenom Draganom
Jovana Jeremić i Dragan Stanković - Copyright Instagram screenshot / jeremicjovana

Jovana Jeremić već izvesno vreme je u skladnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem u čijem je vlasništvu velii pekarski pogon. Voditeljka je sada objasnila simboliku ovog zanata u njenom poslu i zašto veruje da se sve događa sa razlogom.  

- Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se preselila u moj stan u centru grada i u toj zgradi ima pekara u kojoj radi pekar Dragan i Ana pekarka, oni su bukvalno meni kao porodica. Ja živim sama sa detetom, dok nisam upoznala Dragana, oni su znali da mi pričuvaju dete, da mi uzmu dete iz vrtića kada kasnim, hoću da ti kažem koliko je to zanimanje pekara i unapred Draganov ulazak u moj život. Mi kada smo krenuli u emotivnu vezu, shvatila sam da u životu ništa nije slučajno - rekla je Jovana. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Takođe, ona je sigurna da će roditi još jedno dete i to sina, a već je odlučila i po kom svecu će ga nazvati.

- Najvažnije je da smo mi srećni i da smo u ozbiljnoj vezi. I on je ostvaren čovek i ja sam ostvarena žena. Izvesno je da ću se preseliti kod Dragana, ali šta moj stan može da se izda. Meni je sigurno suđeno da rodim još jedno dete. Moj zaštitnik je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla jer je osećam u duši i sanjala sam ga nekoliko puta, trudila sam se svojim stilom života da ne ulazim u neke grehove koji mi nisu potrebni i da ne grešim. Sin će mi se zvati Vasilej u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom - rekla je ona za "Telegraf". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike