Tonči Huljić gasi grupu Magazin? Čuveni muzičar progovorio o budućnosti i novim pesmama

18.01.2024

17:36

0

Odluka je samo njegova

Tonči Huljić gasi grupu Magazin? Čuveni muzičar progovorio o budućnosti i novim pesmama
tonci_huljic_12102017_0017 - Copyright ATAImages/ A.A.

Frontmen jedne od najpopularnijih jugoslovenskih grupa "Magazin", Tonči Huljić, govorio je o budućnosti benda. Naime, on je nije siguran da li posle desetina hitova ima poentu snimati nove pesme, te je sa mim time i budućnost grupe doveo u pitanje. 

- Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopšte treba da ima budućnost? Ne znam, videćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvek nije otišla. Mislim oni imaju dovoljnu ostavštinu pesama, koju mogu eksploatisati do kraja života, uključujući i Andreu, koja mi je jako draga - rekao je Tonči.

Antonio Ahel/ATAImages
 

U Magazinu proslavile su se brojne pevačice poput, Jelene Rozge, Danijele Martinović, Ljiljane Nikolovske... Svih skoro 40 godina postojanja grupa je jednako bila uspešna, te je uspela da prebrodi krize na koje su nailazili drugi jugoslovenski sastavi.

- Magazin se nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija. Međutim, dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne. Primera radi, znate li neku novu pesmu s albuma Roling Stonsa? Verovatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pesama koje vas podsećaju na neka srećna i bezbrižna vremena? Verovatno hoćete. Možda ne treba prljati budućnost novim pesmama, ko zna. Sve je moguće, ali ja sam okrenut sada sebi, toliko vam mogu reći - zaključio je Tonči za Story.hr.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike