"On je ostao sa mojom kumom": Naša pevačica otkrila kako je provela prvu bračnu noć

17.01.2024

13:10

0

Jedna stvar nije dolazila u obzir

"On je ostao sa mojom kumom": Naša pevačica otkrila kako je provela prvu bračnu noć
Danica Krstić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica etno muzike Danica Krstić prethodne godine se udala za svog dugogodišnjeg izabranika, a sada je opisala šta se u njihovom domu dešavalo nakon velike svadbe. 

- Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, kao nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala - priznala je Danica uz smeh. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica je odlučila da spava, umesto da kao pojedini broji novac. 

- Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

Podsetimo, pevačica je ranije govorila o njihovom upoznavanju, te istakla da se zaljubila na prvi pogled. 

- Sve se desilo sasvim slučajno, upoznao nas je zajednički drug. Zapravo izašla sam sa drugom iz detinjstva posle mnogo godina na piće i on je odjednom upitao da li može da nam se pridruži jedan njegov drugar. Pristala sam, kad ulazi frajerčina. Mislila sam da je promašio hodnik. Tako da se ja zaljubim na prvi pogled, a na kraju se ispostavilo da se i on zaljubio na prvi pogled. Krenuli smo da se dopisujemo preko Instagrama već sutradan, otišli smo na prvi dejt i zaljubili se definitivno. I evo, stig’o papir - ispričala je pevačica.

 (Grand)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike