Jelena Karleuša bez pardona ponovo isprozivala Teu Tairović: Nekima nije mesto na Trgu, jer to nije kafanska tezga

14.01.2024

20:00

9

Nije joj se dopao nastup mlađe koleginice

Jelena Karleuša bez pardona ponovo isprozivala Teu Tairović: Nekima nije mesto na Trgu, jer to nije kafanska tezga
Tea Tairović i Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Tea Tairović je, pored Saše Matića, protekle večeri nastupila na Trgu Republike povodom dočeka srpske Nove godine. Jeleni Karleuši se, očigledno, Tein nastup nije svideo.

Ona je, kao i obično, bez pardona isprozivala mlađu koleginicu, usput istakavši da ne voli da se poredi sa drugima.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Nikada nisam sebe poredila sa drugim izvođačima jer je to u svakom smislu neuporedivo, ali sam iskreno šokirana koliko oni koji (ne) zasluženo dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike, ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu. Dobiti priliku da nastupite ispred Skupštine ili na Trgu, velika je čast i odgovornost. Ali umesto da daju sve od sebe da opravdaju poverenje grada, svedoci smo da mnogi pevači jednostavno nikada nisu smeli da dobiju šansu - napisala je Karleuša i iskritikovala još više:

-  Poslednji doček Nove godine i nekako, ali doček Srpske nove godine na Trgu u Beogradu, primer je kako ne treba. Beograđani zaslužuju mnogo više. Zaslužuju da im se pruži spektakl, trud, ideja, rad, momenat za pamćenje - napisala je Jelena iznad fotografije sa svog nastupa, a na sledećoj slici na kojoj je njena koleginica Tea Tairović od sinoć i ona od pre dve godine završila je svoje komentarisanje:

ATAImages/ M.M.
Tea Tairović

- Nažalost, ne poštuju svi publiku na isti način, ne poštuju svi Beograd na isti način i ne vole svi Beograđane onako kako Beograđani zaslužuju. Beograd, Trg ispred Skupštine ili ispred Narodnog pozorišta nikada više ne sme da izgleda kao seoska zabava u Babinom zubu jer je Beograd evropska metropola! Nekima jednostavno nije mesto na Trgu Republike jer to nije isto što i kafanska tezga - napisala je Jelena Karleuša. 

Tea se o ovome još nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike